-
-
tmsn analizi için teşekkürler deniz hocam. sabah da kozal, kozaa, ipeke üçünü bir arada yorumlamıştınız, yorumunuzu da akıl süzgecimden geçirip, kozaa'dan (7.84) ipeke'ye (6,03) geçtim, sonra yine kozaa'ya döneceğim kısmetse.
Allah razı olsun sizden (ve diğer iyi niyetli paylaşım yapanlardan da), değerli paylaşımlarınıza müteşekkiriz. hepimize bol ve bereketli kazançlar diliyorum. iyi geceler.
-

Originally Posted by
denizkiraz42
POLHO
tahtanın sahibi deniz. Patron 3 aylıkta mal almış ve hisse 3 aydır toplanıyor
5,68 e yakın mallanıp %50 sini 7,36 ya yakın yerden verip diğer yarısını
7,36-9,81 band aralığından şutlanırdı.
9,80 potansiyeli orta vadede rahat var bunun

Hocam teşekkürler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
callbilgi
arçelik yorum ve analizi rica etsek. Iyi akşamlar.
arclk
asıl almamız gerekn yer kırmızı 200 günlüğü kırıp onayı da almış 15tl de
19,50 yi görürü bu hisse
-

Originally Posted by
loruhlano
topiklerde her yazılanı okuyup, değerlendirmeye alan spekülatör izleyicileri var...bir hissenin topiğinde hem holdingin başkanı hem de spekülatörü olan bey le yazıştım, en sonunda kendisi telefonunu da verdi, telefonla da görüştüm...

...topikler çok şeffaf yani....

..rakam yazmaya çekiniyorum...ya öteliyorlar, ya da tersini uyguluyorlar..
mesaj alındı
-

Originally Posted by
mühendis ankara
tmsn analizi için teşekkürler deniz hocam. sabah da kozal, kozaa, ipeke üçünü bir arada yorumlamıştınız, yorumunuzu da akıl süzgecimden geçirip, kozaa'dan (7.84) ipeke'ye (6,03) geçtim, sonra yine kozaa'ya döneceğim kısmetse.
Allah razı olsun sizden (ve diğer iyi niyetli paylaşım yapanlardan da), değerli paylaşımlarınıza müteşekkiriz. hepimize bol ve bereketli kazançlar diliyorum. iyi geceler.
6,09 üzerinde olan ipeke tutulur 6,35 ara direnç asıl yeri 6,50-6,51.
-
cümleten iyi geceler
seans içi çok olamıyorum işimden dolayı akşam müsait olduğumda coğunlukla burdayım.
-
iyi akşamlar, müsait olduğun bir ara Enerjisa için de yorum yaparsan sevinirim.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri