Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
0,00 0% 0,00₺ 0,00 / 0,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 207/343 ÝlkÝlk ... 107157197205206207208209217257307 ... SonSon
Arama sonucu : 2741 madde; 1,649 - 1,656 arasý.

Konu: TUCLK - Tuðçelik Aluminyum Metal Mamulleri

1.  Alýntý Originally Posted by HEG Yazýyý Oku
    Hakkimizda hayirlisi olsun ama madem buralara geldin ay sonuna kadar 13 ustune yukari cikma.. aylik rsi da guzel dusmus olur.

SM-M515F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Madem bu kadar düþtün bari göstergeleri soðut diyorsun hocam mantýklý

Elbet bir yerden mecbur dönecektir.
    Hiç bir hisse sürekli düþmez, sürekli çýkmadýðý gibi.

En beklentisiz hisseler bile sürekli düþmüyor ki TUCLK neden düþsün?
    Borsada uzun vade kazandýrma potansiyeli olan, sürekli yatýrým yapýp büyüyen, ciro ve faaliyet karýný artýran, üstelik bunu her çeyrek gibi kýsa dönemlerde yapan bir þirket.

Benim uzun vade yatýrým yaparken en çok dikkat ettiðim kriterlere sahip bir þirket.
    Tek handikapý belki finansal olarak daha güçlü olsa idi diyebilirim ama, þirket karýný sürekli artýrdýðý için bu da sorun deðil yani.
    Þöyle ki þirketin ilk 6 ayda net finansal gideri 20.7 milyon iken faaliyet karý 33.8 milyon olmuþ.

Ancak olur ya Yalova Ýmes OSB de geçen yýl alýnan 30 dönüm arsa üzerine bir yatýrým gerçekleþtirirse bedelli sermaye artýrýmý yapmak gerekebilir. Ancak sosyal medyada gördüðüm yorumlarda TUCLK UV yatýrýmcýlarý çok bilinçli ve çoðu bedelli sermaye artýrýmýndan mutluluk duyacaðýný ve seve seve katýlacaðýný belirtiyorlar.

Umarým bugün TUCLK için güzel bir gün olur.

3.  Alýntý Originally Posted by playmaker Yazýyý Oku
    Elbet bir yerden mecbur dönecektir.
    Hiç bir hisse sürekli düþmez, sürekli çýkmadýðý gibi.

En beklentisiz hisseler bile sürekli düþmüyor ki TUCLK neden düþsün?
    Borsada uzun vade kazandýrma potansiyeli olan, sürekli yatýrým yapýp büyüyen, ciro ve faaliyet karýný artýran, üstelik bunu her çeyrek gibi kýsa dönemlerde yapan bir þirket.

Benim uzun vade yatýrým yaparken en çok dikkat ettiðim kriterlere sahip bir þirket.
    Tek handikapý belki finansal olarak daha güçlü olsa idi diyebilirim ama, þirket karýný sürekli artýrdýðý için bu da sorun deðil yani.
    Þöyle ki þirketin ilk 6 ayda net finansal gideri 20.7 milyon iken faaliyet karý 33.8 milyon olmuþ.

Ancak olur ya Yalova Ýmes OSB de geçen yýl alýnan 30 dönüm arsa üzerine bir yatýrým gerçekleþtirirse bedelli sermaye artýrýmý yapmak gerekebilir. Ancak sosyal medyada gördüðüm yorumlarda TUCLK UV yatýrýmcýlarý çok bilinçli ve çoðu bedelli sermaye artýrýmýndan mutluluk duyacaðýný ve seve seve katýlacaðýný belirtiyorlar.

Umarým bugün TUCLK için güzel bir gün olur.
    Hocam TUCLK'in 1 tane de kuru yük gemisi var. Çelik 1 ismi 8000 DWAT 2007 yapýmý.

Malumunuz navlun artýþý sebebiyle iyi kar etmeye baþladý sektör.

Nersan Endüstri Yatýrýmlar'ýnda 6 tane yük gemisi var.

Ana þirketinde bu sene iþlerinin yolunda olduðu aþikardýr.

TUCLK'in gemisi 4 ila 5 milyon USD arasýnda eder bu sene satarlarsa ki finansman tarafý rahatlayabilir.

Syg.

4. Genel kurulda bu konuyla ilgili konuþuldu,

Mehmet beyde zamanýnda biz holding elimizdeki kaynaklarý bu þekilde kullanmýþtýk. Son 1 senedir taþýma marjlarýnýn düzelmesiyle iþlerin yoluna girmeye baþladýðýný ve böyle devam etmesi halinde bizde Tuðçelik e paranýn geri aktarýla bileceðini anlatmýþtý.

Alýntý Originally Posted by KoRs Yazýyý Oku
    Hocam TUCLK'in 1 tane de kuru yük gemisi var. Çelik 1 ismi 8000 DWAT 2007 yapýmý.

Malumunuz navlun artýþý sebebiyle iyi kar etmeye baþladý sektör.

Nersan Endüstri Yatýrýmlar'ýnda 6 tane yük gemisi var.

Ana þirketinde bu sene iþlerinin yolunda olduðu aþikardýr.

TUCLK'in gemisi 4 ila 5 milyon USD arasýnda eder bu sene satarlarsa ki finansman tarafý rahatlayabilir.

Syg.

5. arkadaþlar az önce tuðçe hanýmla görüþtüm, açýkçasý çok fazla bir bilgi alamadým, belki sizlerden bilgi alýrým diye buraya yazayým dedim...
    öncelikle gebze fabrikasýnýn bir kýsmýnýn ekim diðerinin aralýk ayýnda açýlacaðýný söyledi, ayrýca bir tarafta otomotiv diðer tarafta beyaz eþya gibi birþey söz konusu deðilmiþ. her 2 fabrikada ayný anda hem b eþya hem otomotive çalýþacak..
    yalovadaki arsa için sadece yatýrýmlýk bir arsa dedi...
    bsh almanya ve polonya fabrikalarý için verdiðiniz teklif için son dönüþ tarihi falan var mý dedim, açýkçasý çok bilgisi yokmuþ izlenimi aldým bu konuda,
    gebzedeki fabrikanýn büyüklüðü ve satýþlara katkýsý noktasýnda beklentiniz nedir dedim, fabrika hakkýnda bir çalýþma yok bende dedi..

6.  Alýntý Originally Posted by tascene Yazýyý Oku
    Genel kurulda bu konuyla ilgili konuþuldu,

Mehmet beyde zamanýnda biz holding elimizdeki kaynaklarý bu þekilde kullanmýþtýk. Son 1 senedir taþýma marjlarýnýn düzelmesiyle iþlerin yoluna girmeye baþladýðýný ve böyle devam etmesi halinde bizde Tuðçelik e paranýn geri aktarýla bileceðini anlatmýþtý.
    Aklýn yolu bir, holding güçlendikçe muhakkak destekleyecektir. YALOVA arsasýný da Nersan aldý kullaným hakkýný TUGCLK'e verdi.

Alýntý Originally Posted by cido Yazýyý Oku
    arkadaþlar az önce tuðçe hanýmla görüþtüm, açýkçasý çok fazla bir bilgi alamadým, belki sizlerden bilgi alýrým diye buraya yazayým dedim...
    öncelikle gebze fabrikasýnýn bir kýsmýnýn ekim diðerinin aralýk ayýnda açýlacaðýný söyledi, ayrýca bir tarafta otomotiv diðer tarafta beyaz eþya gibi birþey söz konusu deðilmiþ. her 2 fabrikada ayný anda hem b eþya hem otomotive çalýþacak..
    yalovadaki arsa için sadece yatýrýmlýk bir arsa dedi...
    bsh almanya ve polonya fabrikalarý için verdiðiniz teklif için son dönüþ tarihi falan var mý dedim, açýkçasý çok bilgisi yokmuþ izlenimi aldým bu konuda,
    gebzedeki fabrikanýn büyüklüðü ve satýþlara katkýsý noktasýnda beklentiniz nedir dedim, fabrika hakkýnda bir çalýþma yok bende dedi..
    Þirketimiz Tuðçelik Alüminyum ve Metal Mamulleri San. ve Tic. A.Þ, Gebze Tesisimizde yapýlmasý planlanan yatýrýmlar için ilk etapta 19.000.000 TL tutarýnda Yatýrým Teþvik Belgesi almýþtýr.

Yatýrýmýn yararlanacaðý teþvik unsurlarý aþaðýdadýr:

- Gümrük Vergisi Muafiyeti

- KDV istisnasý

- Sigorta Primi Ýþveren Hissesi Desteði:6 Yýl

- Vergi Ýndirimi: %70 / Yatýrýma Katký Oraný: %30

-Faiz Desteði

Kamuoyuna saygýyla duyurulur.

Daha önce gelen KAP buydu hocam.

Son durumda tonaj bazlý toplam kapasite Aralýk ayýnda tam kapasiteye ulaþtýðýnda %30 artacak.

Beyaz eþya aðýrlýkta olacak Gebze.

Syg.

7.  Alýntý Originally Posted by KoRs Yazýyý Oku
    Aklýn yolu bir, holding güçlendikçe muhakkak destekleyecektir. YALOVA arsasýný da Nersan aldý kullaným hakkýný TUGCLK'e verdi.

Þirketimiz Tuðçelik Alüminyum ve Metal Mamulleri San. ve Tic. A.Þ, Gebze Tesisimizde yapýlmasý planlanan yatýrýmlar için ilk etapta 19.000.000 TL tutarýnda Yatýrým Teþvik Belgesi almýþtýr.

Yatýrýmýn yararlanacaðý teþvik unsurlarý aþaðýdadýr:

- Gümrük Vergisi Muafiyeti

- KDV istisnasý

- Sigorta Primi Ýþveren Hissesi Desteði:6 Yýl

- Vergi Ýndirimi: %70 / Yatýrýma Katký Oraný: %30

-Faiz Desteði

Kamuoyuna saygýyla duyurulur.

Daha önce gelen KAP buydu hocam.

Son durumda tonaj bazlý toplam kapasite Aralýk ayýnda tam kapasiteye ulaþtýðýnda %30 artacak.

Beyaz eþya aðýrlýkta olacak Gebze.

Syg.
    teþekkür ederim hocam ,açýkçasý tuðçe haným genel olarak konuya çok hakim deðildi, muhtemelen yeni baþladýðý içindir... bana ýsrarla sancaktepedeki gibi olacak dedi,yalova arazisine yatýrýmlýk dedi ama organize sanayi bölgesinde benim bildiðim kamu arazisi üretim yapacak, fabrika kuracak firmalara veriliyor dedim ama yok dedi...

8. Þirket KAP'larý , haberleri birer hazinedir deðerini bilene.

Patron þöyle patron böyle mi ile deðil araþtýrma ile doðru yolu bulursunuz.

09.05.2017 tarihli SPK idari para cezasýna istinaden tarafýmýzdan açýlmýþ olan itiraz davasý lehimize sonuçlanmýþ olup;

yatýrýlan ceza bedeli tarafýmýza iade edilmiþtir.

Tarih : 27.05.2019 KAP açýklamasý.

Ceza aldý derler ama davanýn lehine sonuçlandýðýný demezler.

Objektif bilgi için araþtýrmak þart.

Bol kazançlar herkese

Syg.

Sayfa 207/343 ÝlkÝlk ... 107157197205206207208209217257307 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •