O.c lugunun kitabi yaziliyor ....bugunku hareketi bile hisseyi anlaminiz icin yeterli...
O.c lugunun kitabi yaziliyor ....bugunku hareketi bile hisseyi anlaminiz icin yeterli...
Bence öncelikle biz düdüklenmeye doymuyoruz. özellikle son beþ yýldýrborsa k.y. için bitti. yani 20 yýllýk borsacý olarak bunu her gün görüyor ve hala buraya para yediriyorsam suç bende % 100. Ama çok az kaldý yarýn borsadaki son günüm olabilir.. inþallah yine gidemezde ben giderim artýk..
Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
nolur batsýn bu firma , bu kadar ah la nasýl dayanýyor. görmeye bile dayanamýyorum
Böyle giderse 20 yýl 24 saat borsa hayatým dk kar sonra ebediyen sona erecek inþallah. Gerçekten büyük ders büyük kayýp ama býrakabilmek bile büyük baþarý ve kazanç.
son dakika oçluðunu izleyin þimdi
Þerefli? Patron yine yaptý yapacaðýný.
Evet 2.24 ten verdim 20 yýllýk ÝMKB hayatýmý bitirdim. Arkadaþlar özellikle son 5 yýldýr artýk kumarhane yi bile geçti 90 lý yýllarýn hortum bankalarý gibi oldu. Formasyonlar bunu açýkça gösteriyor zaten. Bence býrakýn. Hem kayýptan kurtulun hem bu anfutlara en güzel cezayý vermiþ olun. Hoþçakalýn.
Yer Ýmleri