Takip etmeden duramadım. Şimdi sizin gibi düşünemiyorum. Çünkü hızla yükselirken her kademeden yüklü alış oluyor. Az olsa oyun icabı dersinde blok halinde niye en üst kademeleri hemen dolduruyorlar?
Takip etmeden duramadım. Şimdi sizin gibi düşünemiyorum. Çünkü hızla yükselirken her kademeden yüklü alış oluyor. Az olsa oyun icabı dersinde blok halinde niye en üst kademeleri hemen dolduruyorlar?
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
2.51 devre kestir gelen ky her kademeden sat kapanis 2.35 iste bahsetmek istedimiz buydu...yukardan alanlara gecmis olsun
Yahu bir soru sordum; sn lerle en üst kademeleri kim kimden niye alıyor? Bu bilinçsizce değil k.y alışıda değil. Dünde aynı hareketin küçüğü oldu. Dedim yarın kesin büyük hareket var. Vede oldu. Öyle ise p.teside 2.60 ve üzeri hareket olması lazım. Bu spek trade yaptıkça bu şekilde kazanmakta hiç zorlanmaz. K.y. da aynısını yapabilmesi lazım kazanabilmesi için. Spek hep kazanan kendisi olması için bu tradeyi bırakmaz. Niye trend le uğraşsınki?
O blok alışlar bence tek ümidi k.y. nın. Çünkü nasıl düşünürsek düşünelim öyle bir tiyatro olamaz.? Bir delilde şu; bu en son 2,21 de işi bitirmişti değilmi? (Güya) eee o kadar lotu hemen nerden bulduda bu günkü hacmi yapabildi? Yok abi burda bir bizim fark edemediğimiz oyun var. Eğer p.tesi 2.60 ın üzerine atmasın işte o zaman bu kağıttan gerçekten uzak durulmalı. YTD
yormayın kendinizi;
benim takip ettiğim 1 senedir aynı şeyleri söylüyorlar
patron kötü, hisseye yatırım yapan yok, alırsan aşağı düşürürler......
neden uzak durulmalı pazartesi 2.6 olmadı diyemi(Not : alınsın falan gibi bi mana da çıkmasın zira benim umrumda değil kim almış kim satmış..)
her şeyin bir zamanı vardır...
Ben iki ihtimalide söyledim dikkatli okuyun. evet 2.60 olmadı diye. Çünkü ideal biçimde marjı kendilerine göre dar bir şekilde ayarlıyorlar o zaman. k.y. karar verene kadar iş bitiyor. 12.6 milyon lot işlem olmuş. yani mantığı bir yana bıraksan resmen k.y. ile eğleniyorlar dicem. kısa sürede o kadar lotu nasıl topluyorlar.? Ayrıca blok halinde 2.40 tan 2.51 e kadar tüm kademelerde blok halinde neden ve nasıl aldılar?
tek bir açıklaması var; devamı gelir veya gelmez p.tesi aynı hareketlere devam edecekler.. ve marj arttıkça aynı şekilde devam etmeleri uzun veya kısa trendin doğuşuna işaret eder bence.. ya belli marjda k.y. özür dileyerek söylüyorum ; maymun edecekler veya marj arttıkça yüksek fiyattan geri almak zorunda kalacakları için planlı bir trend başlayacak. bakın iki ihtimalide söylüyorum. bekleyelim görelim. YTD.
Ümitlerin bittiği yeri gördükmü?)) Bakın cumadan cumaya yapıyorlar hareketi. Demekki o bahsettiğim lotları işte bunun için alıyorlarmış. Ben p.tesi 2.60 ı görür dedim. Uçuk rakam dediniz adamlar 2. 68 i bile verdi. Bende yok kağıt iyikide yok dedirtiyor zaten.
Kimi bana kıdem olarak yakın bazı arkadaşlar böyle aşırı hareket eden kağıt görmedim demiş 2 yıl geç girmişler borsaya. Ben gördüm çünkü. 99 du galiba Sönmez pamuklu 5 dk nın içinde 2 kez taban tavan yaptığını hatırlıyorum. Ve 60 TL civarı girdim en son soluksuz 110 TL yi gördü. 112 yi görse idi vedalaşacaktım son 10 dk da 96 TL ye geldi. 112 TL de satamadım ya böyle bir kağıtta dans eden benim gibi gururlu bir manyak 95 TL yi beğenirde satarmı![]()
Neyse uzatmayayım. 80 TL ye mecbur sattım. Yahu burda bir büyük fark var, o zaman şımarıklığı biz yapıyorduk şimdi bu spekler yapıyor. O zamanlar trendler satılıyordu şimdi adamlar aynı formasyonu satıyor!! Yani ben bunun trend hazırlığı olduğuna artık hiç inanmıyorum. Bence bu BIST in yeni taktiği. Çünkü sadece bu değil hepsi benzer hareketi yapıyor. Burva hariç. Ama o da 8 yıl sonra ancak trend yapabildi galiba. 2011 de en son 9 TL ile zirve yapmıştı sanırım. YTD.
Pasta görsek hiç fena olmaz var mı pasta paylaşacak
SM-J730GM cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri