14.03.2023 tarihinde baþvuruda bunuldu sermaye artýrýmý için.. neden spk hala onaylamadý veya reddetmedi? 3ay doldu.. idari iþlemlerde 60 gün süre var.. 4.aya doðru gidiyoruz..
bakýn küçük yatýrýmcý arkadaþlar yaþar ustanýn torna atolyesinden bozma kobiden bahsetmiyoruz.. devletin bizim vergilerimizle 1milyar teþvik verdiði 923milyon piyasa deðerine sahip bir þirketten bahsediyoruz.. bu þirketin bedellisi 3.5 aydýr spk isimli kurumda onayda bekliyor.. o arada biri çýkýyor 17m olan takastan 2.46m lot topladýðýný portföy daðýlým raporunda kamuya açýklýyor..
Son düzenleme : minikyatirimci; 25-06-2023 saat: 21:53.
evet bundan sonrasý ihsan oktay ýn iþi![]()
"Kumandaným! Þu yaralýlara bir bakýn! Kollarý bacaklarý yok! Dilencilik mi yapacaklar! Biz çiftimizi çubuðumuzu býrakýp geldik! Bu harp kime ne fayda saðlayacak? Bizler kimin için muharebe ediyoruz! Evime sakat dönersem dilencilik mi yapayým!"
7.gün romanýndan..
neyse bakalým
Syn minikyatýrýmcý çok þey yazmýþsýnýz ama sonuç ne merak ettim gerçekten, bu þirket için olumlumusunuz yoksa olumsuz mu?
Yazinizdan bir sonuç cikarmak zor.
SM-M515F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ýlgili fon'un bu kadar mal almasýna raðmen ne kuþlu sitede,ne de YouTube yayýnlarýnda hiç bahsetmemiþ olmalarý benim de dikkatimi çekmiþti. Hisse de benim de uzun vadeli pozisyonum var,belki o yüzden iyimser düþünüyor olabilirim, þöyle ki, istedikleri malý henüz toplayamadýlar, küçük yatýrýmcý 'nýn hisseye ilgi gosterip fiyatýn artmasýný istemiyor olabilirler.
FIG-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri