Hareket baslasinda nasýl olduðunu nun hiç önemi yok . aða gelince sevinmiþtik ama oda fos çýktý. Bekle babam bekle...
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Hareket baslasinda nasýl olduðunu nun hiç önemi yok . aða gelince sevinmiþtik ama oda fos çýktý. Bekle babam bekle...
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Seansi izledigimde 0.83 yedirme operasyonu goruyorum. Simdi satýsta 61 bin lot var azalinca bi daha bindirmelerini bekliyorum. 0.84 ten satanlari þansli goruyorum. 0.85 ise super sansli. Bende 0.82 ye alis yazdim. Gelirse 0.83 satacam olmazsa 0.82 geri veririm
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Bunun bir kademesi super 10bin lotta 100 lira eder. Alýþ satýs komisyon toplami 13 TL ediyor.
Cikacagini bilsem .90 a kadar tutarim. Ama yaniltiyorlar cikti gosterip basiyorlar. Anca 0.81 satici gelirse hepsini yoplayip yukari gazlarlar. Normalde bunu fiyati en asagi etyat kadar olmasi lazim
0.82 alisým duruyor. 0.83 e çeksem gelebilir. 0.83 ten 336 bin lot alista bekliyor. Bunun ustune dikkate deger alici gelirse kendi alislarini silip 0.83 ten kendileri basar sonra benden 0.82 den geri alirlar.0.82 onlar verirse alirim. Yada hatiri sayilir bir lotla tahtayi kaldirirlarsa o zaman trene binilir.
Delta 3 gündür aldýklarýnýn çok çok az kýsmýný vererek kademeleri düþürüp büyük resimde mal toplamaya devam ediyor.Hareketin eli kulaðýndadýr bence artýk...
Yatýrým tavsiyesi deðildir...
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Acemi borsacý olmama raðmen yanýlmamýþým. Þimdi iyi takip edecem bakalim nereye kadar dusurecekler. Egerki 0.79 yaparlarsa uzun vade icin kendimce bir miktar alinabilir. Su an gözde benim icin iyi. Galip ve Metro adýnýn gectigi hisselerden simdilik ile uzak duruyorum.
Yer Ýmleri