su an alýmý nrmalde sýrkettmý yapýyor galýppmý
su an alýmý nrmalde sýrkettmý yapýyor galýppmý
Öncelikle ben bedelli olacaðýna inanmýyorum. Olmaz demiyorum dikkat edin inanmýyorum. Halka arz oraný %99,62 olan bir þirkette bedelli kararýný kim nasýl almýþ? Ben bu konuda bilgisizim. Galip þirketi alacakmýþ da nasýl alacak? Elinde þirketin ne kadar hissesi var? Bu sorularýn cevabý var mý? Yoksa tamamen akýl bulandýrmaca mý? Kim yönetiyor bu þirketi hesabý kimler soruyor? 2, ihlas vakasý...
þirket eli deðmiþken bari bir çiziverseydi tahtayý...
deniz'dekiler mors olsun...
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
þirket kapa haber geçmiþtir.bugün itibaren alýmlarýna baþlamýþtýr.
umarým hayýrlýsý olur acýlar biter zararlar azalýr.
Çaylar...
gerçi bu adamlarýn saðý soluda belli olmaz. bunuda satýþ fýrsatý olarak kullanabilirler.
KAP: EUYO [ ] EURO MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIÐI A.Þ. Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/598470
Dosyalar:
Özel Durum Açýklamasý (Genel) 2017-04-06
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
Ýngilizce
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi /
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý? Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Açýklama Þirketimizin 15.02.2017 tarihinde açýklamasýný geçmiþ olduðu, þirket paylarýn geri alým yapýlmasýna iliþkin almýþ olduðu karara istinaden, 06.04.2017 tarihinde geri alým yapýlmaya baþlanmýþtýr.
Saygýlarýmýzla
A1 kapital þuan 1.7 milyon lot eksi,alým olarak en fazla 350.000 adet alým sonrasý ona yakýn alýmlar
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla 31. kattan gönderildi
Yer Ýmleri