Originally Posted by
puma_532
Yargýtay kararý bozar, taban taban ele verirler. Bu kadar mal sahipleri varken en kötüyü düþünmek daha hayýrlý. Bu kaðýtta þunu gördüm. Kaðýtla evlenmeyeceksin, 4 den al 5 den sat kuralýna uyulsaydý þu an 8 tl ye gelmiþ gibi realize edilmiþ olurdu. Ama kim uydu kimse uymadý. Kar cebe yakýþýr, yarýn ne kötü haber geleceðini kimse kestiremez. Önümüzde puslu bir seçim sonrasý krizi ve Suriye sorunu var. Kimse grafik mrafik dinlemez verir kucaðýna. Lafýn kýsasý bu platformda fýrsatlar bitmez. Dövize geçer kazanýrsýn, çýkar Alka alýr katlarsýn. Ya da tam tersi batarsýn. Önemli olan doðru dalgaya oturmak. Buna da trendeki istenmeyen kiþi sayýsýna göre spek karar veriyor
doðrudur aþýk olunmamalý...dolar çýkýþ eðilimindedir ama bana göre alka dolardan daha iyi çýkacaktýr...bu güne kadar hiç dolara yatýrým yapmadým...bu hafta baþýnda dolar hesabý açtým ama son anda dolara yatýrým yapmama kararý aldým..hisselerin kazandýrma potansiyeli daha çoktur...dolar %10 kazandýracaksa ,dolardan olumlu etkilenecek hisseler %20 kar verir...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri