temettu için þu an daha makul ve mantýklý þirketler var...haaa alkadan temettumuzu aldýk yalan yok...ama alka ile katolik nikahým yok
temettu için þu an daha makul ve mantýklý þirketler var...haaa alkadan temettumuzu aldýk yalan yok...ama alka ile katolik nikahým yok
Ekonomideki kriz gelen bilançolara yansýmýþ çoðu þirket zarar açýkladý bu krizde alka ciroyu yüzde 40 artirdi karinida yüzde 25 artýrdý çoðu þirketin zarar ettiði bu dönemde yüzde 25 karýný artýrmýþ
Kötü
Orta
Iyi
Hangisi
Zarar olsa kötü
9 yada 10 milyon kar gelse iyiydik
Ozaman sonuc orta
Ytdr
SM-G532F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslýnda Alkada ilk çeyrek ölçü deðil,bakým onarým nedeniyle üretime ara veriliyor,kapasite kullaným oraný düþtüðünden birim maliyetler artarken hasýlat ve karlýlýk azalýyor.Ekonomide sýkýntýlý dönemden geçiyoruz,yine de geçen yýl ilk çeyrekle kýyaslandýðýnda sonuçlar çok iyi olmasa da iyi,kötü hiç deðil.Bilanço açýklayan diðer þirketlerin tamamýna yakýný zarar ya da karlarý azalmýþ.
Alka farký nedir?Sektörde ithalat baðýmlýsýyýz,yerli üretim çok düþük oranda yani þirketin talep sorunu yok,tüm üretimini satabiliyor.yatýrýmlarý teþvikli,önümüzü görebiliyoruz,þimdiden F/Ksý 4,kriz etkisi yok sayýlýr,fiyat düþerde çýkarda fazla önemi yok.
Sayýn ortak yaptýðýnýz yorumlar bana çok mantýklý geldi ve beðendim sizi tebrik ederim
SM-G532F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þirket 37 milyon dolar ile kurulmuþ 55 bin ton kapasite ile yaklaþýk olarak 222 milyon tl yapýyor güncel olarak.
Ayrýca ekran görüntüsünden de görüldüðü üzere toplam yatýrým yaklaþýk olarak 55 milyon dolarlýk yatýrým yapýlmýþ ve buda 55*6 dan 330 milyon tl lik bir yatýrým oluyor.
Buna raðmen þirketin piyasa deðeri 203 milyon tl :thumbdown:
![]()
arkadaþlar,
yazmayayým yazmayayým dedim ama dayanamýyorum. Nasýl bir belaya bulaþtýk anlamýyorum? Arkadaþ þirket yüksek kar yazar düþer, kriz ortamýnda yine kar yazýyor, yine düþüyor. Yýllardýr zarar yazan ve yatýrýmcýsýna 1 kuruþ temettü vermeyen þirketler yükselirken þu hissede yaþadýðýmýz azaba bakýn ya! 6 aydýr zararda bekliyorum. haftalarca, aylarca yükseldiði noktadan aþaðý 4 iþlem gününde düþtü. düþüþ 4 günde % 10 oldu. diðer hiislerde kaçýrdýðýmýz fýrsatlardan vazgeçtim. 6 ayda mevduatta %12 gelir elde edebilirdik. hiise 24 aydýr yatýrýmcýsýna kan kusturuyor. yeter artýk ya! þirket temettü daðýtacaðýna hissesine sahip çýksýn kardeþim.
Üç hafta öncesi fiyatlara 5 günde düþtü
Yer Ýmleri