Originally Posted by cerit Çok şükür kimseye ne eyvallahımız ne de yaranacak bir durumumuz yok. Bu sadece bir fikir ve yorum, durum tespiti yani. Ama sen nereden anladın onu çözemedim. bu haber dün düşmüş şimdi yorum yapman ???
Originally Posted by surf bu haber dün düşmüş şimdi yorum yapman ??? Kimse paylaşmamış yazdım, ne oldu bunu yazınca? Ne söylemek istiyorsan daha açık konuşta anlayalım derdin nedir?
Originally Posted by cerit Kimse paylaşmamış yazdım, ne oldu bunu yazınca? Ne söylemek istiyorsan daha açık konuşta anlayalım derdin nedir? yok paylaşan kaç kişi oldu neyse burası forum ne söylediğimi çok iyi anladın. bunları sormamda dogal .sen kendi derdine bak
Originally Posted by surf yok paylaşan kaç kişi oldu neyse burası forum ne söylediğimi çok iyi anladın. bunları sormamda dogal .sen kendi derdine bak Yoo anlamadım ne söylemek istediğini söyle acık acık. Ya benim toplamda 3.000 lot hissem var, nereye çekiyorsun olayı?
Originally Posted by cerit Yoo anlamadım ne söylemek istediğini söyle acık acık. Ya benim toplamda 3.000 lot hissem var, nereye çekiyorsun olayı? bana ne kaç lotun var bu kadar hassasan forumda dolaşma normal bişeyler sordum işine bak napıyorsan senle vicdanın...
Originally Posted by surf bana ne kaç lotun var bu kadar hassasan forumda dolaşma normal bişeyler sordum işine bak napıyorsan senle vicdanın... Normal bir şey sormuyorsun, imada bulunuyorsan? Ben işime bakıyorum merak etme sen...
Forum Rules
Yer İmleri