Hacim.iyice dustu...bir kac gune kafayi kaldirir
SM-G800H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hacim.iyice dustu...bir kac gune kafayi kaldirir
SM-G800H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar buranin mudavinleri varsa bi pasta atabilir mi hem gun sonj hem de aylik dondurmesi gerek gibi geldi bana ama bur isaret yom kagitta
sanirim burada kimse kalmamis,yarin sert hareket bekliyorum bu benjm dusumcem yarin gorecez bakalim ytd
Burdayým ve satýn alma ile ilgili bir haber gelinceye kadar da burada olacaðým. Alýmlarýma da devam edeceðim. Bugün itibariyle düþürerek dökme çalýþmasýnýn bittiðini bundan sonra da yukarý aþaðý hareketlerle buna devam edeceðini düþünüyorum. Mesala yarýn 1, 45 yapýp ardýndan 1, 37 gibi kapatacaðýný tahmin ediyorum. Ne yaparsa yapsýn benim inadim inat haber gelinceye kadar burdayým. Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Psikolojik savaþa devam. Bari 1, 25 e düþerse iyi olurdu maliyeti düþürürdük.ytd
Arkadaþlar anlayan var mý? Burda neden oyalanýyor. Mal yedirmeye mi çalýþýyor yoksa gerçekten ben aðayým alýn burdan size iyi kazandiracaðým mý diyor?
Bende zarardayým...içimden bir ses ve geçmiþ tecrübelerim burasý dip imajý vermeye çalýþtýklarýný, gercek hedefin 0.9x veya 1.00 gibi rakamlar olduðunu düþündürüyor.Mal kaktýrmaca gibi...ytd
Yer Ýmleri