Aynen çekirge ziplarsa böyle olur ama bugün 2.08 verecektim vaz geçtim aklýma tükürüm
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen çekirge ziplarsa böyle olur ama bugün 2.08 verecektim vaz geçtim aklýma tükürüm
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Bedelli için müracaat etmiþ SPK ya
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Nereden býlecen üstad, adamlar birden dürttü... Patron haber salmýþ kaldýrýn tabaný tavanlayýn dýye
...
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yapý kredi dayamýþ malý sata sata bitmedi...
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
Tabanda kalan kotlar kaç emir ,gören var mý arkadaþlar ?
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ancak bir aptal suyun derinliðini iki ayaðýyla ölçer..Afrika özdeyiþi
Malesef onu göremiyoruz, ama taban kalkmasýn diye adam yazdýkça yazýyor, tabaný biraz az tutsa kalkacak ama ýsrarla yazmasý ilgýnc... Ýlk defa böyle birþeye yakalandým malesef...
Bu taban kaksin tarihe geçer
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Yer Ýmleri