Üç lot beþ lotla taban mý kalkar, 1 tl olursa þaþýrmam...1 tl de olsa basar geçerim bu kansýzlara kuruþ vermem..
Üç lot beþ lotla taban mý kalkar, 1 tl olursa þaþýrmam...1 tl de olsa basar geçerim bu kansýzlara kuruþ vermem..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Verdi mi ustat
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Yýllar sonra ilk defa bir hissede yakalandim 3000 lot saðlýk olsun
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Kimde kaç lot var acaba inþallah yüksek lotlu olan yoktur
Nakit kraldýr.
Bence SPK onay vermeyecek
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
spk onay vermezsede hisse sabýka almýþ durumda, nereye dönsen iki ucu kirli deðnek, bu saatten sonra iþimiz zor
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
Hýsseyý buraya getirenlerin de haberi yoktu bence mal çýkamadýlar ben öyle anladým...
Yer Ýmleri