Brüt takas da geldi
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Brüt takas da geldi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Hayýrlý olsun, yapacaklarý iþi s....mmm...bunlar hain be...azýcýk buradaki insanlarý duþunse akþam seanstan sonra gönderir hissede brute girmezdi... Yazýklar olsun...
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Bugünkü alan satanlar.
Bu iþte bir iþ var gibi.. geldi bana
Euyo yazmýþým yanlýþlýkla 18.000 lot vardý Allah tan 15.000 verdim yoksa iyi oyardi.2 senenin acýsýný alacaklardý bu sefer olmadý Alarko da çýkartýrým .Teknik bana 3 TL olur dedi bu galibin hissemi nedir .Kasada 20 milyon para geçmiþ yýl kar 7 milyon bu bedelli neyin nesi anlamadim
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Tabandan sattým diyenler var,baþka forumlarda.satýþ yazýp satan var mý arkadaþlar.?
Ben de salak gibi tabandan aldým,geri çýkar diye .
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ancak bir aptal suyun derinliðini iki ayaðýyla ölçer..Afrika özdeyiþi
Bir de patronlar Temmuz ayýna kadar,toplamda 2 milyon lot toplamýþlardý.bilançoda da var bu detay.(faaliyet raporu) eðer haftaya kap'ta hisse satýþý açýklamasý da gelirse,hayýrlý cumalar dedirtecek hepimize.
'Muhteþem cuma '
Ýnþallah haftaya cuma 2'ye geri döner de nefes alýrýz.
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ancak bir aptal suyun derinliðini iki ayaðýyla ölçer..Afrika özdeyiþi
Yer Ýmleri