Bugün iyi bir kapanýþ olucak insallah
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün iyi bir kapanýþ olucak insallah
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez yatýrým tavsiyesi icermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýgindan Yatýrýmcý profilinize uymayabilirKESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Bence bugün yine aþaðýya salma korkusu verdiler ilk çýktýklarý gibi yinede birþey söylemiyorum ben biraz daha 1.40 kardan iyi takviye yaptim
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez yatýrým tavsiyesi icermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýgindan Yatýrýmcý profilinize uymayabilirKESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Bugün bu tavana gidecek diyorum baþka diyen varmi
west vangd alan satan kim sayfasýna yazarmýsýn mümnkünse?sattým ama yinede merak ediyorum gedik veriyormu diye
Bu forumda yazdýklarým tamamen þahsi düþüncelerimdir,yazdýklarýmdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatýrým tavsiyesi olarak düþünmeyiniz
su an ak garantý fýnans en ýyý alým yapanlar...
gedýkle delta en ýyý satýcý
Yer Ýmleri