-

Originally Posted by
domates
Doları bilmem de . Ben etyat aldım donla geziyorum.[emoji4]
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sorması ayıptır kaçtan kaç lot aldın. Çok merak ettim inanki
-

Originally Posted by
mehmedine
Sorması ayıptır kaçtan kaç lot aldın. Çok merak ettim inanki
Çoktan dir foruma girmiyorum. 50 bin maliyet de 0.51 civarında. Maliyet yazmak uygun değildir ama madem merak ettin söyledim bu kâğıtta 7. Yilim bitmek üzere.
Borsada acemi iken almış tim hala duruyor.
-
Adına bak birde euro koymuş, adına soktugum, bunlar tam bir soyguncu
-

Originally Posted by
trader5858
[emoji106] [emoji108] [emoji122]
-

Originally Posted by
trader5858
çok iyi bir tanımlama olmus.
-
eukyo o kadar düştü ki neredeyse etyat ile aynı rakamlara geldi. ölmeden insanoğlu neler görüyor.
-

Originally Posted by
domates
Çoktan dir foruma girmiyorum. 50 bin maliyet de 0.51 civarında. Maliyet yazmak uygun değildir ama madem merak ettin söyledim bu kâğıtta 7. Yilim bitmek üzere.
Borsada acemi iken almış tim hala duruyor.
50 bin lira koymuşsun, 0.51 tl ortalama maliyetim fiyatım diyorsun, 7. yılım bitti diyorsun, hisse yakın zaman öncesine kadar 1.tl nin üzerinde işlem görüyordu, o aralar sen nerdeydin? ne yapıyordun? hissedeki hedef fiyatın ne? 10 TL falan mı? yani niye satmadın maliyetinin 2 katı karda iken.
-

Originally Posted by
Ozkan
50 bin lira koymuşsun, 0.51 tl ortalama maliyetim fiyatım diyorsun, 7. yılım bitti diyorsun, hisse yakın zaman öncesine kadar 1.tl nin üzerinde işlem görüyordu, o aralar sen nerdeydin? ne yapıyordun? hissedeki hedef fiyatın ne? 10 TL falan mı? yani niye satmadın maliyetinin 2 katı karda iken.
50 bin lira değil. 50 bin adet
Hedef 2 TL idi. Ama olmadı. Ne yapalım olmadı 2tl . Satmadim 1.4 TL den . Pişman mıyım ? Evet pişmanım. Yapacak birşey yok . Buralardan azar azar almaya devam
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri