26 Nisan Cuma 16:04 YSK'DAN YENÝ ARA KARAR: ARAÞTIRILACAK KISITLI SEÇMEN SAYISI 7 BÝN 623'E ÇIKTI -HT
sinekten yað çýkarmaya çalýþýyorlar![]()
CHP
Ýyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
26 Nisan Cuma 16:04 YSK'DAN YENÝ ARA KARAR: ARAÞTIRILACAK KISITLI SEÇMEN SAYISI 7 BÝN 623'E ÇIKTI -HT
sinekten yað çýkarmaya çalýþýyorlar![]()
Sayýn denetmenim ufuk geniþmiþ maaþAllah ama dilin benden 1 eksik, tabiki bu sanal alemde kimin ne olduðu belli olmaz. ÝnþaAllah dolar 10 TL olur demekle kendi cebinizi düþünmüyorsunuz demek?
Yorumumu çarptýrmayýn mesele sizin parti, bizim parti meselesi deðil. Aynaya bakmadan herkes birilerine çamur atmak ile meþgul dedik.
Türkiyede çalmayan, çýrpmayan bi parti varsa (siz çok bilgiliymiþsiniz) söylede oyumuzu ona verelim gaari.
Saygýlar.
En azýndan ÝMAMOÐLU ve YAVAÞ tayfasýna bir þans verebilirsiniz...Vereceðiniz oylarla...
Ah caným yine kandýrýlmýþ
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Kimbilir senin için de neler diyorlardýr ?Ki diyorlar da burda bile
![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Herkes kendinden mesul, benim birikimim helal alýn terim ve asla sizin oy verdiginiz kiþilere benzer bir ahlak anlayýþým yok. Dediðim gibi sizden beni anlamanýzý beklemiyorum, sizin için varsa yoksa sehit, gazi. Öncelikle hayata bakýþýmýz farklý ve tabi ki ahlak anlayýþlarýmizda. Ben bir þeyi carpitmiyorum ama dediðim gibi beni anlamamaniz benim sorunum deðil, yetiþme ve egitim farki ya da hepsi ya da hepsinin üslü kemiyeti. Saðlýklarla.
Yer Ýmleri