Erdoðan.. Þimdi Ýzmir gibi bir þehrimize bu yakýþýr mý? Susuzdu bir zamanlar, suyu da inanýn ben getirdim.
Yaw bu izmirliler nankörmüþ arkadaþ. bak reis su getirmiþ izmire.
Reisten önce çölde yaþýyordunuz çölde.![]()
CHP
Ýyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
Erdoðan.. Þimdi Ýzmir gibi bir þehrimize bu yakýþýr mý? Susuzdu bir zamanlar, suyu da inanýn ben getirdim.
Yaw bu izmirliler nankörmüþ arkadaþ. bak reis su getirmiþ izmire.
Reisten önce çölde yaþýyordunuz çölde.![]()
2019 Yatýrým Programý’nda en büyük pay imam hatip projelerine ayrýldý
Dindar nesil inþaatlarý
Bütçede imam hatip inþaatlarýna 460 milyon TL ayrýldý Fen liselerine ise 30 milyon TL tahsis edildi
Sýnýflarýn yarýsýnýn boþ olmasýna karþýn programda yeni 162 imam hatip lisesi.
162 imam hatip lisesi.
9 fen lisesi.
Önümüźdeki 100 yýlý etkileyecek bir durum. UCUYORUZ.
DSP supriz DSP de bu secim..
http://m.ensonhaber.com/dspnin-uskud...ven-hokna.html
yat.tavs. deðildir.
geçen haftasonu tuzgölü tarafýna gittim göl kýyýsýnda bir tesis vardý içeriye girtrdik oturduk yan masada bir bayan sigara yaktý içmeye baþladý görevliye burada sigara içmek yasak deðil mi dedim. YAsak ama biz kaptanlara (sanýrým otobüs firmalarý mola veriyor tesiste) isin veriyoruz dedi. Peki bu yasal mý dedim olmasada izin veriyoruz dedi. peki bu bayan lkaptan mý dedim ve utanmadan evet dedi. bende burasý kapalý alan sigara içemezsiniz içirtemezsiniz dedim ceza gelince þaþýrmayýon dedim kalktým 184 ü aradým firmayý þikayet ettim. Bana gereðini yapacaklarýný ve görevlileri göndereceklerini söyledi ve bir ihbar numarasý verdi
bend ebugün o ihbar nuumarasý ile firmaya ne yaptýklarýný sordum. 184 deki bayan bana görevlilerin firmaya gittiðini ama o sýrada kimsenin sigara içmediðini firmayý uyarýp çýktýklarýný söyledi.
bende þimdi siz sigara ile böyle mi mücadele ediyorsunuz. benim ihbar ettiðim anda sigara içiliyordu sizinkiler gittiðinde içilmiyordu ve bu adamlarýn orada sigara içirttiklerini nasýl ispat edeceðim fotoðraf çekip gönderseydim ceza yazacakmýydoýnýz dedim bana hayýr yazmayacaktýk dedi.
Ama isterseniz fotoðraf çekip cimere yollayabilirsiniz o zaman iþlem yapýlýr ama biz fotoðrafla iþlem yapmýyoruz dedi
ülke o hale gelmiþki yetkili kurumlar kýllarýný bile kýpýrdatmýyorlar ve bir sigara için bile cimeri kullanmaya yönlendiriyorlar.
o zaman size ne gerek var cumhurbaþkaný bide sigarayala cezanýn peþinde mi koþsun dedim
184 büyük bir hayal kýrýklýðý oldu benim için dedim ve kapattým
þimdi vatandaþ nereye baþvursun tv lerde her saat baþý kamu spotu diye geçtikleri þey týrýþkadan bir þeymiþ
bir halt olacaðý yok.
Sn ayhan bey bazýlarý istisna ama memurlara is yaptýrmak mesele ,
Konustugunuz memuru cimerden þikayet etmenizi,görevini kötüye kullanmaktan þikayet etmenizi oneririrm .
yat.tavs. deðildir.
beni bu moda soktular
https://www.youtube.com/watch?v=VWanppn6yEM
alacam elime deðneði
bir halt olacaðý yok.
Özellikle muhalif arkadaþlardan
Özellikle Bursa da halen yaþayan arkadaþlar
Özellikle Antalya da halen yaþayan arkadaþlardan þehrin yerel seçim nabzýný bizimle paylaþmasýný rica etsem...
Gözlemlerini hafta sonu bize aktarabilirler mi?
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Volkan denen ******** CHP/ÝYÝP nin ve/veya Ýzmir B.Belediyesinin Pkk lý olduðunu ispat edemezsen iðrenç ******** pisliðin teki ilan edeceðim seni...
Buyur 3 krþluk namusunu kurtar...
Bekliyorum....
defol þimdi
sana saygýda yok baþarýlar da
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Yer Ýmleri