CHP
Ýyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
24 Haziran da kandil e girip bayrak dikiyorduk hergün haber vardý.Ne oldu o durum.
Yerli uçak ne alemde araba da yapýyoruz ve hiç zor olmayacak lakin motor'u da yerli yapamýyoruz Altay tank proelerinden belli.
Bu Motor U bu devirde yapamamamýz düþündürücü ve dünya lideriyken.
Devam etsinler ben her yýl yani 17 yýldýr akraba ve çevremde dedim.Daha da kötü günlere gebe TÜRKÝYE o zaman.
Bop devrede ve eþbaþkaný içimizde.Bir tarikat(cemaat) ne haltlar karýþtýrdý diðer biri daha devlette ve eskiler de hala devrede örnek siyasi ayaðý?
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Kan merkezleri,Okullar ve Camiler siyasete alet edildi.
Ve akp dini progapandasý yapýyorlar.
Þimdide elektrik desteðine baþlayacaklar, 1 Mart itibarýyla seçmen ellerinden kaymasýn diye Zenginden alýp fakire ver zenginden daha çok vergi vergisini borcunu vaktinde verenler enayi mi?
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bu ülkenin en az yarýsý sizin gibi düþünmüyor. Foruma gelip sizin gibi düþünmediðini yazanlara da tavrýnýz belli. Adýný TROLL koymuþsunuz. Kendiniz çalýp kendiniz oynuyorsunuz. Reis'in yaptýklarýný siz ve sizin gibi düþünen siyasi parti liderleri hayal bile edemezler. Büyük liderler 100 yýllýk planlar yaparlar, küçükleri de onun yaptýkalrýný tartýþýr. ÜNÜ mezunuymuþlar yesinler sizin ÜNÜ mezunluðunuzu, cambirdge'den mezun olsanýz ne yazar. KÜÇÜMSEDÝÐÝNÝZ ÇOBANLAR KADAR BASÝRET, FERASET OLMADIKTAN SONRA.
tipini sevdiðim þimdide buraya düþtü
bir halt olacaðý yok.
Bu kirli oyunu 1991de, 93de, 1994de tekrar tekrar anlattým. O günden bugüne hep uyarýlarda bulundum. Ama Komplo dediler. Sonra AK Parti dönemi. Erdoðan a siyaset yasaðý koyanlar FETÖ nün arkasýndaki güçlerdi. BOP da onlarýn bir projesi idi. Daha sonra Erdoðan ý siyasete taþýyan akýl da ayný akýldý. Baykal Cumhurbaþkaný olacaktý bu plana göre. Ama rolünü iyi oynayamadý. Onun için cezalandýrýldý. Kaset operasyonu ile Kýlýçdaroðlu ayný üst akýl tarafýndan CHP nin baþýna getirildi.
Hani þu Irak tezkeresi konusu aslýnda BÇG ye karþý bir operasyondu ayný zamanda. Geçelim. Ergenekon ve Balyoz da öyle. FETÖnün BÇGâ„¢ye karþý tasfiye operasyonu idi. Erdoðan FETÖ ile birlik olup, BÇGye karþý direnirken,Dolmabahçe mutabakatý ile BÇG ile bir olup FETÖye karþý hamle yaptý. One minute, Mavi Marmara ile BOP bitti. Ve 15 Temmuz ile bu iþ bugüne intikal etti. One minute 29 Ocak 2009da Davosta yaþandý. 27 Mayýs 2010da Mavi Marmara yola çýktý. Fidan o günlerde müsteþar yardýmcýsý oldu MÝTe. Oslo süreci o günlerde yaþandý. 22 Kasým 2011 KCK operasyonu gerçekleþti. O günlerde Erdoðan ameliyat oldu. O günlerde MÝT ve Baþbakanlýkta dinleme cihazlarý bulundu. Bunlar FETÖnün iþiydi. 28 Aralýk 2011de Uludere olayý yaþandý. 13 Ocak 2012de Diyarbakýr BDPde Oslo belgeleri çýktý. 7 Þubat 2012de FETÖ marifeti ile MÝT müsteþarý ifadeye çaðrýldý.
Bakýn, 28 Þubat gerçeði tam olarak ortaya çýkmadan ne Esat Coþan, ne Turgut Özal, ne de Muhsin Yazýcýoðlu cinayetleri ve daha birçok faili meçhulün gerçeði ortaya çýkmaz. Bu cinayetlerin suç ortaklarý hâlâ aramýzdalar ve bazý cinayetler hâlâ herkesin bildiði bir sýr olarak ortaya çýkacaðý günü bekliyor. Bütün bunlar Türk Sovyetinin iþi. SSCBde Sovyet yýkýldý, ama Türk Sovyeti hâlâ ayakta.
http://www.yeniakit.com.tr/yazarlar/...edium=referral
Çakma bir zorlama TÜRK Sovyeti buna katýlmýyorum.
Gerçek hala BOP devrede
Ben her türlü yazýyý okuyorum lakin %70 çöp bunlarýn temeli yok.
TÜRKÝYE Uçuyor ekonomide
diz çöktürme kýskanma hep yalan
Yer Ýmleri