
Originally Posted by
MKA55
Adý DENÝZ GEZMÝÞ...
Samsun'dan Ankara'ya dillere destan yürüyüþü ortada ve yürüyüþle ilgili bildirileri ortada, hatta gugulda.
Günümüzde koskoca sözde Mustafa Kemal'in partisinin baþýndaki zat ise Ankara'dan Ýstanbul'a yürüyor, heyhat. Yüzyýl öncesi Ýstanbul'una yürüdüðünün kanýtý olsa gerek, bildirisinde emperyalizmden þikayet þöyle dursun ülkesini, yöneticilerini Batý'ya þikayet var.
Bu yetmez gibi açýkça yazamasa da Rusya, Venezuella, Suriye, Ýran, Çin gibi ülkelerin liderlerini DÝKTATÖR ilan edip mücadele için iþbirliði teklifi var.
Bu mu Mustafa Kemal'in partisi?
Siz hiç padiþahý Batý'ya þikayet eden bir Mustafa Kemal anýsý okudunuz mu? (Yakýnda böyle bir masalý da yazýp satsa þaþýrmam Özdil'e)
Siz hiç ülkesini Batýya þikayet eden bir Deniz'e tanýk oldunuz mu?
Madem iktidara adaysýnýz, bu eleþtirileri yok sayarak mý, bizleri yok sayarak mý, halksýz mý iktidar hedefliyorsunuz?
Hiç eleþtirilmeyecek kadar ak mýsýnýz, pak mýsýnýz?
Söyleyin o çayý bunca yaþanmýþlýkla halka onurunu kýrmadan nasýl daðýtacaksýnýz?
NASIL?
Yer Ýmleri