Ben cok sakinim bu seçimlerde. En keyifli secimlerden biri olacak basabaþ bi secim bekmiyorum
CHP
Ýyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
Ben cok sakinim bu seçimlerde. En keyifli secimlerden biri olacak basabaþ bi secim bekmiyorum
bir halt olacaðý yok.
Zeybekci Ýzmir'de aðýz deðiþtirdi: Raký afiyet olsun, yarasýn
https://twitter.com/halktvcomtr/stat...01369369718785
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Görüþümü yazýyorum.. Konu baþlýðý ile ilgili olarak..
Bence.. Özellikle Ýzmir olmak üzere, bütün illerde belediyeler lise son sýnýf öðrencilerine ulaþým konusunda destek olmalýdýr..
Ben olsam, lise son sýnýf öðrencilerinden bir gün için bir defa talebe ücreti keserim, diðer bütün biniþleri ücretsiz aktarma yaparým.. Yani bir gün için bir ücret..
Çünkü.. Çocuk sabah okula gidiyor bir ücret.. Öðleden sonra okuldan çýkýp dershaneye gidiyor bir ücret daha.. Dershaneden çýkýp eve geliyor bir ücret daha..
En az üç kez kart basýyor..
Bu projemi de buradan belediye baþkan adaylarýna duyuruyorum..
Not: Mümkünse lise son sýnýflara ulaþým ücretsiz olsun..
Eve donduk irakimizi doldurduk, o da ne mezelik trol bile kalmamis burada!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Sayýn ConSenSus SenSor, lord ile tanýþýklýðýnýzdan dolayý izin verirseniz size kýsaca sör (sir) diyebilir miyim? Zira isminizi yazmak çok zaman alýyor.
Arada bir týn týn bi þeyler de karalamak gerek. Týn týn göçüp gitmek de var þu yalan dünyadan.
Baba parasý harcar gibi gidip rulet masasýnda tek rakkama pul koyup bunu da gerine gerine trade diye satacak bi dünyamýz yok. Ne zengin babalarýnýz varmýþ hala masadasýnýz ve Don Kiþot misali kasayý yenmeye çalýþýyorsunuz. Örneðin son trade'inizden sonra babanýz sizi evden kovmasý gerekirdi.
Neyse bize gelelim. Biz nacizane kendi kazanan ve parasýnýn deðerini bilen eski tip yatýrýmcýlarýz.
Bildiðimiz piþti.
Alýrýz arsayý bekleriz imara açýlmasýný satarýz olur biter. Elimizdeki ile hesap yapar hayal, vadeli ile iþimiz olmaz. Yani bizden sizin gibi kahin çýkmaz.
Elbet bu güzide sitede bize uygun bir iskemle vardýr, koltuk sizin olsun sör. Saygýlar.
Bence...
Bir milletvekilinin, milletvekilliði döneminin bitmesine an az 6 ay kalmadan Belediye baþkanlýðýna, Belediye meclisi üyeliðinie, Muhtarlýða ve ihtiyar heyeti azalýðýna aday olmasý kanunen yasaklanmalý..
Bir bölge oy vermiþ, bir kiþiyi 60 aylýðýna milletvekili olarak göndermiþ, o kiþi 8 ay sonra Belediye baþkanlýðýna aday olmuþ..
Bir de... Bazý kamu görevlilerinin bir siyasi partinin adayý olarak Genel veya Yerel seçimlere katýlmalarýna kanuni düzenleme getirilmelidir...
Mesela.. Yargý mensuplarýnýn bir seçime girdikten sonra kazansýn veya kazanamasýn, kamuda bir daha görev verilmemesi gerekir.. Hele de yargýda..
Ayný durum Vali ve Kaymakamlar için de geçerli olmalý..
Aklýma ilk gelenler bunlar.. Mutlaka bütün kamu görevlileri için detaylý bir inceleme ile seçim sonrasý kamuya yeniden dönüp dönemeyeceði belirlenebilir..
Kimseyi baðlamaz.. Þahsi fikirlerimdir..
Yer Ýmleri