Kürt illeri aþamasý geçildi kürtistan naralarý baþladý desteðe devam edin siz.
CHP
Ýyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
Kürt illeri aþamasý geçildi kürtistan naralarý baþladý desteðe devam edin siz.
90 larda pkk nýn korkulu rüyasý özel timlerden biri, aralarýndan biri benim dayýoðlu. 2 metre ipte dizili kulak kolleksiyonu var, her masa kurduðumda karþýma alýp kulaklarýna biþeyler fýsýldarým der...
Mýhladýklarýmýzýn çoðu kabuklu olurdu onlarýda sünnetsiz gitmesinler diye kökten hallederdik diyor...![]()
Yazdýðými tam olarak anlamamýþsýn ya da ben anlatamamýþim dolar sadece sembol, kötü giden ekonominin sembolü. Dolarin artmasý maalesef Türk varlýklarýný çok ucuz hale getirdi. Yabancýlar böyle giderse her þeyi satin alacak. Ayrýca iþsizlik rakamlarý ortada. Tank palet gibi stratejik bir fabrika Katar a 25 yýllýðýna veriliyor. Benim de senden ricam olaylara kiþisel deðil de Türkiye olarak bakman.Sen hiç patates soðan kuyruðuna varlýk kuyruðu denildiðini duydun mu? Ülke hepimizin ve herkes özenle sahip çýkmali. Bu ülke 3-5 teröriste pabuç birakmaz ama lütfen cambaza bak oyununa gelmeyin. Bakýn Binali Yýldýrým bütün HDP lilerin oyuna talibim diyor. Tekrar rica ediyorum lütfen cambaza bakmayýn ve size cambazý gösterip arkada dönen film, fýrýldak ile de ilgilenin,lütfen. Saðlýklarla ve güzelliklerle kalýn.
Orgeneral Mustafa Muðlalý Kýþlasý'nýn adý deðiþti
Baþbakan Yardýmcýsý Beþir Atalay, Van'daki Ýl Kriz Merkezi'nde gazetecilere yaptýðý açýklamada, Özalp'taki kýþlanýn adýnýn bölgede rahatsýzlýk uyandýrdýðýný hatýrlatarak, Bu kýþlanýn ismi þu anda deðiþti dedi.
Yaaa... Bu CeHaPe kislanin adini bile degistirdiydi, nerelerine battýysa, Mustafa Muglalinin adi!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Biraz önce bi akideþten geldi, klavye kahramanýnýn tabanlarý alev almýþ...
![]()
Ergenekon'da gizli tanýk 'Deniz' Þemdin Sakýk çýktý
Ýstanbul 13. Aðýr Ceza Mahkemeside görülen Ergenekon Davasýnda Gizli Tanýk Deniz kimliðini açýkladý.
Aðzýna zictimin CeHaPe'si, Þemdin Sakigi bile gizli tanýk yapmýþlardý, gerçekleri gorun artik arkadaslar...
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Madem 33 köylüyü yargýsýz infaza tabi tutan katilin gizli reklamý serbest, biz de Ahmet Arif'in cevabýný koyalým buraya.
Þiirin bir bölümü..
...
Ölüm buyruðunu uyguladýlar,
Mavi dað dumanýný
ve uyur-uyanýk seher yelini
Kanlara buladýlar.
Sonra oracýkta tüfek çattýlar
Koynumuzu usul-usul yoklayýp
Aradýlar.
Didik-didik ettiler
Kirmanþah dokumasý al kuþaðýmý
Tespihimi, tabakamý alýp gittiler
Hepsi de armaðandý Acemelinden...
Kirveyiz, kardeþiz, kanla baðlýyýz
Karþýyaka köyleri, obalarýyla
Kýz alýp vermiþiz yüzyýllar boyu,
Komþuyuz yaka yakaya
Birbirine karýþýr tavuklarýmýz
Bilmezlikten deðil,
Fýkaralýktan
Pasaporta ýsýnmamýþ içimiz
Budur katlimize sebep suçumuz,
Gayrý eþkiyaya çýkar adýmýz
Kaçakçýya
Soyguncuya
Hayýna...
Kirvem hallarýmý ayný böyle yaz
Rivayet sanýlýr belki
Gül memeler deðil
Domdom kurþunu
Paramparça aðzýmdaki...
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Sayýn Reha Bey, Genelkurmay Baþkaný tutuklandýðýnda ve Rus uçaðý düþürüldüðünde Reis'in vücut dili yapýlanlarý onaylamadýðýný ve ona raðmen olduðunu gösteriyor, ortalýða servis edilenlerle yetinmeyip daha sorgulayýcý olmanýzý beklerdim. Ki Davutoðlu ile baþlayan aziller de o vücut dilinin sonuçlarýdýr.
Yer Ýmleri