CHP
Ýyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
En önemli özellikleri kendilerinin yaptýklarýný baþkalarý yapmýþ gibi göstermeleri, iftira, çamur atmalarý...![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Cýmbýzlama deliðanlý, seni muhatap almýyorum... Tepeden bakan zavallýlarla iþim olmaz... Sabredin zýplamayýn þunun þurasý 31 mart akþamýna ne kaldý
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Laga luga etme.. ispat et..
Laf edeceksan arkasýnda durabileceðin laf et.. arkasýnda duramayacaðýn laf senin arkada durur.. haberin olsun..
31 Mart'ta ne olacak.. KODUK mu falan mý diyeceksiniz gene..
Ben emekliyim.. 5800 TL alýyorum Türkiye'den.. Haným emekli, 3300 tl alýyor Türkiye'den.. Yurtdýþýnda çalýþýyorum.. Üst düzey yöneticilik yapýyorum, aldýðým saatlik ücreti söylemeyeyim, altýna kaçýrýrsýn..
Gelmiþim buraya bir oy kullanayým, kötü gidiþata dur demeye belki bir faydam olur diye.. Sen beni 31 Mart akþamý ile tehdit ediyorsun..
Beter ol sivas sipor.. beter ol.. Allah varlýðýný arttýrsýnda varlýk kuyruklarýnda keyif çayý içesin.. beter ol..
31 Mart akþamý ne yapacaksýnýz.. ne diyeceksiniz..
https://www.youtube.com/watch?v=Osqxq6gTn50
Ne kadar yazýk deðil mi.. Biz bu videodaki adam gibi emekçiler evine ekmek götürebilsin diye oy kullanýyoruz..
Onlar bize "koduk mu" diyecekler.. öyle mi..?
Zavallý sivas sipor.. zavallý..
Not: Ben sana tepeden bakmýyorum.. sana göre öyle görünüyor..![]()
Yer Ýmleri