CHP
Ýyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Eveett beyler
Dün yazamadým bugünde ancak fýrsatýný buldum.
Seçim sonrasý burada yazýlan hiçbir yorumu okumadým hissiyatýmýn etkilenmemesi için okumakta istemiyorum.
Sonuç itibariyle bu seçimin kaybedeni biz olduk. Siz muhalif arkadaþlarý tüm samimiyetimle tebrik ediyorum.
Zafer sizin zaferiniz.
Seçim döneminde dile getirilen tüm argümanlarýn çöpten ibaret olduðu sandýkta tescillendi. Beka sorunu ve terörist ile kol kola söylemlerinin halk nezdinde zemin bulmadýðý anlaþýlmýþ oldu. Reis mitinglerde kitleleri etkileyemedi. Kitleler reisten þu kadar baraj yaptýk þehrinize þu kadar katrilyon yatýrým yaptýk vs. söylemlerden hiç haz etmedi. Haklýlar mý bence sonuna kadar haklýlar. iktidarýn ülkeye yaptýðý yatýrýmlar vatandaþýn umrunda deðildi. Vatandaþ reisten daha baþka þeyler duymak istedi. Ekonomik kriz hayat pahalýlýðý geçim derdi. Reis vatandaþa bunlardan bahsetmedi.
Ey halkým biliyorum zor durumdasýnýz aldýðýnýz maaþ kazandýðýnýz para pul oldu farkýndayým. Sizlerden istirhamýmdýr biraz sabredin bu sorunlarý bu irade aþacak bize güvenin DEMEDÝ.....
Daha söylenecek çok þey var lafý uzatmak istemiyorum.
Temenni ediyorum ki inþallah gereken ders çýkarýlýr. Eðer çýkarýlmaz ise çöküþ hiç olmadýðý kadar hýzlý ve yýkýcý olacaktýr.
Zaman özeleþtiri zamaný.
CHP sadece metropolleri kazanmadý daha önemlisi HDP seçmeninin oyunu alarak bir nevi entegrasyonu saðlamýþ oldu. Bu benim çok önemsediðim bir seçim baþarýsýdýr.
Þimdi sizlerden beklentim
Bu yorumumu okuyupta bel altý yada kýrýcý yorum yapmayýnýz lütfen
Redmi Note 5 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Þimdiiii..
Sen kendini bizim yerimize koysana.. Hani ne demiþtin.. Seçim gecesi bizi davet etmiþtin buraya.. Gelmezsek kulaðýmýzý çýnlatacaktýn..
Þimdiii.. Ýstanbul'u, Ankara'yý, Antalya'yý, Adana'yý, Mersin'i, Bolu'yu, Kýrþehir'i, Artvin'i kaybetmeseydiniz.. hele hele de Hatay'ý, Aydýn'ý falan da alsaydýnýz..
Sen bize ne derdin.. Kesinlikle "koyduk mu" derdin.. de mi..
Der miydin, demez miydin.. ?
Sen bize ne derdin.. Kesinlikle "koyduk mu" derdin.. de mi..
Þimdiye kadar yazdýðým yorumlarda bir tane bile belaltý ifade bulamazsýnýz. Yorumlarým hâlâ duruyor kontrol edebilirsiniz.
Redmi Note 5 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri