CHP
Ýyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
Hoþgeldiniz demiþtik... Uçmuþ.
Artýk aðýrbaþlý olma zamaný...Belediyeler de el deðiþtirdiðine göre...
Ama gerçek gündem gün gibi ortada maalesef...Ekonomi (dolar, faizler, enflasyon, iþsizlik, hayat pahalýlýðý, alým gücünün yerlerde olmasý) ve hak, hukuk, adalet, özgürlük...
Kýlýçdaroðlu da az evvel suratýmýza çarptý bu durumlarý yeniden...Kral çýplak dedi...Beðenin beðenmeyin...Her þeyi açýk açýk anlattý...Sorunlarý biliyor...Ve çözmeyi de taahhüt ediyorlar...Belediyelerde bunlarý göstermeliler...
Hoþ geldin Tengri Han. Seni tekrar aramýzda görmek sevindirici.
Ama Ayhan kardeþimizin hatýrlatmasýný da aklýmýzda tutalým. Biz forumdaþlarýn yazdýklarýnýn belli ölçülerde hisse.net yönetimini de sorumluluk altýna sokan sonuçlarý olduðunu unutmayalým. Yöneticilerimize yardýmcý olmanýnda basit bir yolu var aslýnda, mesajý yazdýktan sonra enter tuþuna basmadan bir daha okumak, biraz sert görünen ifadeleri yumuþaklarýyla deðiþtirmek çözüm olacaktýr.
Neyse bu konuyu fazla uzatmayalým. Biraz daha abartýrsak Tengri Han'ý ifadesini almak için geri çaðýrmýþ gibi olacaðýz. Ki amacýmýz bu deðil. Kendisine bu baþlýk için harcadýðý emek ve büyük ölçüde tutan öngörüleri teþekkür borcumuz vardý. Onun gereðini yaptýk.
Bu vesileyle sevgili yönetici ve moderatörlerimize çaðrýlarýmýzý cevapsýz býrakmadýklarý için teþekkür ediyorum. Saygýlar..
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Sonra da yasaklandým zaten...
Arkadaþlar Hisse.Net anketleri size çok þey söyler yeter ki okumasýný bilin
Ben uzun zamandan beri takip ettiðim için bu kadar isabetli öngörüler de bulanabildim ÇOK ÞÜKÜR YANILMADIM
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Haklýsýnýz
Yöneticilerimize yardýmcý olmalýyýz
Benim zaten yöneticilerle bi sorunum hiç olmadý bu manada
Daha önce de belirttiði gibi Fener/GS/Doas/Akenr/Bmeks gibi baþlýklarda olumsuz görüþlerim+siyasi atýþmlardan çok ceza aldým
Haaaa o hisselerde iþ olup bittikkten sonra baþlýkta biten bir tip deðilim
Çok çok öncelerinde olumsuz görüþlerimi paylaþtým çok tþk aldým ama çokda kavgaya tutuþduk..
Tabi ceza da aldýk...
Bakýn Doas baþlýðýn da Pykonocess adlý zat döndükten sonraki daha ilk mesajým da bana sataþdý (inanmýyorsanýz açýn bakýn Doas baþlýðýna)
Þimdi ben ona cevap verince (ki vereceðim) beni þikayet edip ceza aldýrýyorlar
Ama sizleri üzmemek adýna daha dikkatli olacaðýma SÖZ VERÝYORUM
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Yer Ýmleri