-

Originally Posted by
myfinans
Hem AB üyesi olsak hem de euro bölgesi ülkesi olsak acaba durum ne olurdu?
Bu kur şoklarının karşılığı ne olurdu?Zira kullandığımız para euro olacaktı, kur şoku falan olmazdı herhalde.Ama sıkıntı ne şekilde yansırdı bize onu çözmeye çalışıyorum.
Reis para basıp istediği kişilere aktaramazdı, kafasına göre büyük projelere giremezdi...Euro basamıyorsun...Toplanan vergiler zaten memur maaşlarına, ssk vs gidiyor. Geriye ortaya sacılcak para kalmıyor.
-

Originally Posted by
martind
Reis para basıp istediği kişilere aktaramazdı, kafasına göre büyük projelere giremezdi...Euro basamıyorsun...
Bu ekonomik durumumuzun karşılığı ne olurdu onu merak ediyorum.Acaba bu duruma düşmezmiydik, malum AB destek fonları falan derken para gelir biz durumu kurtarırmıydık?
Yunanistanı şöyle kurtarmışlar.
https://www.avrupa.info.tr/tr/news/e...bildirisi-5148
-

Originally Posted by
myfinans
Bu ekonomik durumumuzun karşılığı ne olurdu onu merak ediyorum.Acaba bu duruma düşmezmiydik, malum AB destek fonları falan derken para gelir biz durumu kurtarırmıydık?
Bundan daha kötü olmak mümkün değil...Eğer herşeyi doğru yaparsan nirvanaya ulaşıyorsun Hollanda, Almanya olursun...Doğruların coğu yapılamıyor bizim gibi ülkelerde...Çünkü gücü hissetmek ve ego şişirmek için bir düzen kurulmuş.
Euro geçersin, ya da euroya cıpalarsın. Ticaretin de euro ile zaten. Ama birilerin işine gelmez. Kukla gibi hisseler kendini. Sınırsız para yetkisine sahip olmak istiyor.
-

Originally Posted by
martind
Bundan daha kötü olmak mümkün değil...Eğer herşeyi doğru yaparsan nirvanaya ulaşıyorsun Hollanda, Almanya olursun...Doğruların coğu yapılamıyor bizim gibi ülkelerde...Çünkü gücü hissetmek ve ego şişirmek için bir düzen kurulmuş.
Yunanistanı şöyle kurtarmışlar, gerçi işin içine IMF'de girmiş ama baya bir destek almış Yunanistan.
https://www.avrupa.info.tr/tr/news/e...bildirisi-5148
-

Originally Posted by
myfinans
Yunanistan 1 trilyon euro borc alıp sonra yemiş..Onların durum bizden farklı biraz.
-

Originally Posted by
martind
Yunanistan 1 trilyon euro borc alıp sonra yemiş..Onların durum bizden farklı biraz.
Adamlar hem AB üyesi hemde euro bölgesi üyesi ve böyle bir duruma düşüyorlar o da ilginç.
-

Originally Posted by
myfinans
Adamlar hem AB üyesi hemde euro bölgesi üyesi ve böyle bir duruma düşüyorlar o da ilginç.
Yemişler paraları tavernalarda...Tarlama şu kadar ekin ekiyorum diye kredi alıyor. Sonra catır catur yiyor. Sonra ödemiyor. Tarlaya da bişey ekmiyor.
JP Morgan 22 mart raporunu nasıl buluruz arkadaşlar.
Buldum 5,9'a kadar her türlü fiyattan dolar alın demiş..Demek ki 5,9 dip fiyat.
-

Originally Posted by
myfinans
********ler hırsız çunki
borcu taa alırken ödememe için aldıkları belli
ödememe içinde battım öldüm bittim diyolar
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri