-

Originally Posted by
Sugosu82
Dun baldizin bebeginin dogum gunu vardi..tum aile orda.. sogan domates alamiyoruz diyolar cok pahaliymis..e neden oy verdiniz peki diyorum.. 3. havaalani yapmis , bir suru yol yapmis.. resmen inanamiyorum.. hicbir cevap veremedim.
niye cevap veremiyorsunuz siz de aynı parayı bana verin 2 havalimanı yapayım, kışın da su basmayacak garantili dersin..!!
önümüzdeki kış biraz yağışlı geçsin bak paralar nereye harcanmış göreceğiz, değil yağmur suyu deniz suyu bile basabilir..
-

Originally Posted by
realities
niye cevap veremiyorsunuz siz de aynı parayı bana verin 2 havalimanı yapayım, kışın da su basmayacak garantili dersin..!!
önümüzdeki kış biraz yağışlı geçsin bak paralar nereye harcanmış göreceğiz, değil yağmur suyu deniz suyu bile basabilir..
cahile cevap verilir mi ?
-

Originally Posted by
realities
kışa gerek kalmayabilir önümüzdeki 1-2 hafta az yağmur yağsın bakacağız
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
kışa gerek kalmayabilir önümüzdeki 1-2 hafta az yağmur yağsın bakacağız
bir kaç airbus 330 suda boğulsun da dünya litteratürüne geçelim, dünya kıskansın bizi..!!
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri