-

Originally Posted by
WYATT EARP
Benim için en önemli kıstas yakın çevremde boşalan dükkan sayısı
Son 6 ayda boşalan dükkan sayısı pik yapmış durumda .......hem de baba dükkanlar...
Yakınımda olan starbucks, dominos pizza ve Mc Donalds kapandı bunlar isimleri bilinen dükkanlar....isimleri duyulmamış onlarca kapanan dükkkan var...
Bunca yildir ilk kez, kapanan bir Migros magazasi gordum bugun..
Caminda A4 kagida bir yazi:"Magazamiz kapanacaktir.En yakin Migros Magazalarimiz:Trump Towers Migros ve Profilo AVM Migros'tur, bekleriz"
-

Originally Posted by
bozkirkurdu
Bunca yildir ilk kez, kapanan bir Migros magazasi gordum bugun..
Caminda A4 kagida bir yazi:"Magazamiz kapanacaktir.En yakin Migros Magazalarimiz:Trump Towers Migros ve Profilo AVM Migros'tur, bekleriz"
1.1 milyar Euroluk kredinin altına girerken düşünecekti bunları. Euro faizleri düşük ya...... TL kredisine %20 ödeyeceğimize Euro kredisine %5 ödeyelim demişler.
-

Originally Posted by
rxpu
1.1 milyar Euroluk kredinin altına girerken düşünecekti bunları. Euro faizleri düşük ya...... TL kredisine %20 ödeyeceğimize Euro kredisine %5 ödeyelim demişler.

Sayın Rxpu,
Haber kaynaklarınız çok güçlü olmalı.
-

Originally Posted by
elma
Sayın Rxpu,
Haber kaynaklarınız çok güçlü olmalı.
Bence bunu ne zaman söyledikleri önemli...
-

Originally Posted by
Moruk
başkan hayırlı olsun
tüp ne kadara patladı?
gerçi iyi etmemişsin
o tehlike ya
araba 14 yıllık oğlan kullanıyor tüp atiker taktırdım 2.400 tl atiker gold.
175 tl ruhsat yenileme muayene vakti gelmişti onu saymıyorum
bir halt olacağı yok.
-
Takipteki alacaklar(brüt)/toplam nakti krediler oranı ocak sonu itibarıyla %4,03 (2018 aralık sonu %3,87)
bir yadaki büyüme yüksek
kaldıki bankacılığın diğer rakamları örneğin mevduat küçülürken dahada önemli
bir halt olacağı yok.
-
-
iyi de şey kadan kapsül içinde içerden kitlemeğa korkmadınmı be kardeş bişey olsa direkman sardalya konservesin içerde bırak açık kalsın zate ne ka yer biri girse hemen anlarsın zate
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri