Kulaðýmýz sizde [emoji6]
Venus_V3_5580 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kulaðýmýz sizde [emoji6]
Venus_V3_5580 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýllardýr birçok bölüm kontenjan azaltým talebi yapmasýna raðmen Yökten arttýrýmlý olarak çýkýyor kontenjanlar.
Gazete ve dergilerde haber olacak hali yok kurumlar arasý resmi yazýþmanýn.
Geniþ vakitte detaylý bir analiz yaparýz. Sonuca bakarak yargýda bulunulabilecek bir durum deðil yükseköðretim sorunu.
Forumda, kýraathanede, öðrenci evinde, meyhanede nerede tartýþýlýrsa tartýþýlsýn önceki sayfalarda varýlan yargýlardan baþka bir sonuç elde edilmez zaten. Bakýþ açýsý sonuç odaklý çünkü.
Sorun ülkenin sorunudur. Sorun çok unsurludur. Esas itibariyle ve en dar kapsamda eðitim ve eðitim politikalarý sorunudur.
Beyefendi bu ülkede fikirleri/omurgalý duruþu yüzünden kahpe pusularda yitip gitmiþ,kanlý bedenlerin sahibi onlarca akedemisyen/Prof gösteririz size gezetelerden/dergilerden
O Proflar halkýný aþýk,yurtseverlerdi
Bir fikirleri ,bir idealleri vardý
Nerde o akedemisyenler/Proflar?
Beyefendi "MESLEKÝ KARAKTER HAYATA KARÞI DURUÞUNUZDUR/TAVRINIZDIR"
Þimdiki akademisyenlerden bunu beklemek ham hayaldir....
Akademisyenmiþiniz sizi kýrmak istemiyorum
Çalýþmalarýnýz da baþarýlar diliyorum
saygýlar/baþarýlar
Son düzenleme : Tengri Han; 12-03-2019 saat: 20:57.
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Ýki akademisyen arkadaþýmýzda YÖK ile yazýþmalarýný "Eeee biz uyarýlarýmýzý yaptýk/yapýyoruz YÖK arttýrýyor kontenjanlarý ,YÖK açýyor yeni ünüleri,biz ne yapalým?" diye bizi uyutmaya/yutturmaya çalýþýyorlar (sanki YÖK dekiler serbest meslek erbabý)
Arkadaþlar burasý Hisse.Net
Üye kalitesi çok yüksektir burda
Burda insanlarý öyle kolay kafalayamazsýnýz
Kusura bakmayýn ama YÖK ile o yazýþmalarýnýz benim gözümde "TÝMSAH GÖZYAÞLARIDIR" ve/veya " DOSTLAR ALIÞVERÝÞ DE GÖRSÜN" ve/veya "ÝSTEMEM YAN CEBÝME KOY" kabülünden hareketlerdir...
saygýlar/baþarýlar
Son düzenleme : Tengri Han; 12-03-2019 saat: 21:12.
Kýracak kýrýlacak herhangi bir durum yok hocam. Sizlerin dýþarýdan bakarak rahatsýz olduðunuz durumun bizzat içerisindeyiz, iliklerimize kadar hissediyoruz. Bu durumdan memnun olabilmek için yandaþ olacaksýnýz ki maalesef bizde bulunmuyor bu özellik.
Bu ideolojik, siyasi kadrolaþma ya da her ne dersek diyelim ortadan kalksa da kronik sorunlarýmýz var üstesinden gelinmesi gereken.
Neyse millet sýkýldý bu konudan
Ben bile sýkýldým
Kapatalým da baþlýðý daha fazla meþgul etmeyelim...
saygýlar/baþarýlar
Yer Ýmleri