-

Originally Posted by
Egeli
Seçim öncesi doların yükselmesine izin verilmeyeceği belliydi. 1 nisanda oyunu kazanmak daha kolaydı şimdi denenmesinin amacı ne ?
iPhone cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Detaylarını hiç bilmiyorum...Belki de 1-2 gün içinde swap ve faiz kararlarını alacagını kestiremediler..Malum reis secim mitinglerinde...Önceki saldırıda reise faiz kararını aldırma 1-2 ay sürmüştü...Baya ikna etmeye calıştılar : D
Belki de onlar zafer kazancak secim sonrası farklı noktalara gidicek kur...
Bilmiyorum
-
MB bugün döviz depo ihalesi açtımı bir türlü öğrenemedik yahu. Sır anasını satayım
-

Originally Posted by
riskadami
Ah simdi karaoglan olacakti hukumette ;
Dolar 50tl
Euro 60 tl
Benzin 70 tl idi
Rte ugrasip duruyo,karaoglani ornek al yav ac 2001 bak nasil yapmis

Elli yıllık sağ iktidarın faturası Ecevit'e kesildi o yetmedi adam krizin bütün cezasını çekti, kriz de ona patladı senelerce sefasini surdunuz, yetmedi bütün kurumsallık ayaklar altına alındı şimdi seçim olacak sağ iktidar gidecek sol parti gelince enkaz kalacak yine solcular yapmış olacak öyle mi hadi ordan!
-
Şu gerizekalıy cevap yazmayın adam sanıyor kendini gelip saçmalamaya devam ediyor
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
martind
Detaylarını hiç bilmiyorum...Belki de 1-2 gün içinde swap ve faiz kararlarını alacagını kestiremediler..Malum reis secim mitinglerinde...Önceki saldırıda reise faiz kararını aldırma 1-2 ay sürmüştü...Baya ikna etmeye calıştılar : D
Belki de onlar zafer kazancak secim sonrası farklı noktalara gidicek kur...
Bilmiyorum
Aslında seçim öncesi doların artmasına izin verilmeyeceğine göre yabancılar için kaçış fırsatıydı neden kullanmayıp bu ilginç yollara saptılar.
Londra deyince hep A good year filmindeki aşağıdaki sahne aklıma gelir. Birde aynı işi ikinci kez deneyen çaylağın bir kaç dakikada mat edilmesi.
https://www.youtube.com/watch?v=vcdKGosBenY
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O egeli ben değilim
-

Originally Posted by
Egeli
Aslında seçim öncesi doların artmasına izin verilmeyeceğine göre yabancılar için kaçış fırsatıydı neden kullanmayıp bu ilginç yollara saptılar.
Londra deyince hep A good year filmindeki aşağıdaki sahne aklıma gelir. Birde aynı işi ikinci kez deneyen çaylağın bir kaç dakikada mat edilmesi.
https://www.youtube.com/watch?v=vcdKGosBenY
iPhone cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ucuz kurdan cıktılar mı diyorsunuz ?
-
Libya açıklarında bizim tanker kaçırılmış. Kaçıranlar kesin Londra oyuncularıdır. Swapların gevşetilmesini talep ederler
-
Bi soru daha bugün algoritmalar neredeydi ?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri