-
bu arada ankresörlü telefonuda özledim
üniversite yıllarım askerliğim sevda yıllarım turne senelerim hep ankresörlü telefonun başında geçti
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
kutsi
Türkiye krizi, küresel bir krizi mi tetikleyecekmiş?
-

Originally Posted by
ayhan53
abd de waşhington du galiba balık halinde kamera çekimi yapmış yollamış somonun fiyatına baktım 9.45 doalr yani yaklaşıy kilosu 56 tl ankarada dün 85 tl idi
satınalma gücüne vursan adamlar somonun kilosunu en fazla 10 tl ye yiyorlar
yada onlardaki fiyat normalse biz onların satınalma güçlerien göre 400 tl ye yiyoruz
şu ülke nasıl 3 tarafı denizlerle çevrili tarım ve hayvancılığı olan ülke anlamak mümkün değil
Maltada ben her hafta balik alirdim
Somonun kilosu 11 12 euro idi
Levrek 8 euro
Cipura 5 6 euro
Bize cok ucuzq geliyordu. Cunku ortalama saatlik kazanc 7 8 euro ve eger ust duzey pozisyonda isen saatlik kazanclar 30 euroyu buluyor
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
rxpu
Papaz ile imf nin yerini degistirmis.
Buradan anlamaliyiz imf ye gidecegini
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
-
Mektup yazmak, cevabını dört gözle beklemek 

Originally Posted by
ayhan53
bu arada ankresörlü telefonuda özledim

üniversite yıllarım askerliğim sevda yıllarım turne senelerim hep ankresörlü telefonun başında geçti

-
bddk: Bankacılık sektörü çekirdek sermaye yeterliliği rasyosu şubat sonu itibarıyla %13,58 (ocak sonu %13,67)
*bddk: Takipteki alacaklar(brüt)/toplam nakti krediler oranı şubat sonu itibarıyla %4,11 (ocak sonu %4,03)
*bddk: Bankacılık sektörü özkaynaklar şubat sonu itibarıyla 432,4 milyar tl(ocak sonu 425,7mlr)
*bddk: Bankacılık sektörü sermaye yeterliliği standart rasyosu şubat sonu itibarıyla %17,0 (ocak sonu %17,11)
*bddk: Bankacılık sektörü mevduatı şubat sonu itibarıyla 2 trilyon 96,7 milyar tl(ocak sonu 2,38t)
2 *bddk: Bankacılık sektörü krediler şubat sonu itibarıyla 2 trilyon 421,6 milyar tl(ocak sonu 2,047t)
*bddk: Bankacılık sektörü aktif toplamı şubat sonu itibarıyla 3 trilyon 936,0 milyar tl(ocak sonu 3,861t)
*bddk: Bankacılık sektörü net karı şubat sonu itibarıyla 6,49 milyar tl(2018 yılı aynı dönem 8,37mlr)
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
alenichev
Maltada ben her hafta balik alirdim
Somonun kilosu 11 12 euro idi
Levrek 8 euro
Cipura 5 6 euro
Bize cok ucuzq geliyordu. Cunku ortalama saatlik kazanc 7 8 euro ve eger ust duzey pozisyonda isen saatlik kazanclar 30 euroyu buluyor
SM-C5010 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
burada 1,5 günlük asgari ücretle 1 kğ somon anca alıyon
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri