E zaten bunu yapiyorlar. [emoji3]
SM-C5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ruhsar Pekcan diyor, önümüzdeki dönemde e-ticarete aðýrlýk vereceklermiþ. Ýhracatý artýracaklarmýþ.
Birisi hatýrlatsýn, dünyanýn 180 ülkesinde geçerli ödeme alma/verme sistemi paypal'ý Türkiye'de kapatarak, internet baðlantýsýna sahip Ayþe teyzenin dahi ürettiklerini tüm dünyaya pazarlamasýný engellediklerini.
Kapatýldýðý yýl 2106'da 400 milyon dolarlýk ihracat bu sistem üzerinden yapýlýyordu ve 2020 sonunda hedef 3 milyar dolar idi.
Onu geçtim, bu sistem sayesinde ihracatla tanýþýp iþi büyütüp, bu sistemden çýkýp bankalar üzerinden 10 milyarlarca dolar ihracat yapabilecek firmalarýn oluþmasýný engellediler.
Yukarýda yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
kamu bankalarýnýn 1 e 1 bunu yaptýklarýna eminim. kasada doalr kaldýðýný bile sanmam
bir halt olacaðý yok.
Anladým, ülkedeki güven probleminden dolayý özellikle bir kesim tarafýndan DTH'larýn fiziksel olarak çekilmeye baþlandýðýný düþünüyorum. Ayrýca önceki mesajýnýzda belirttiðiniz gibi kredilerde de bariz bir yavaþlama söz konusu. Bu iki çarpanýn -Swaplar da bu durumdayken- spot döviz fiyatýna etkisi ne kadar olur asýl önemli konu o sanýrým...
Ayhan baþkan zaten hiç bir bankanýn kasasýnda kayda deðer bir döviz olmaz ki, çekmek isteyen birisi olduðunda yatýrmak isteyen bir diðerini beklerler. Eðer yatýrmak isteyen çýkmazsa yurt dýþýndan veya yurt içinden baþka bir bankadan borç isterler. Tüm dünyada sistem böyle iþliyor.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Bu konunun en anlasilir ozeti sudur, ahali verin len dolarlarimi dedigi an alacaklari, nazik tabirlen bol bol gulucuk olur!
Efendim, Turkish gayme icin de bu böyledir deyenler olabilir, emme onun matbaasý bizde.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
TRUMP: FED FAÝZÝ ÝNDÝRMELÝ, PARASAL SIKILAÞMAYI DURDURMALI
kesin 1 adet faiz artýrýmý kesinleþti.
Yer Ýmleri