Bizi biraz bekletse de güvenimizi boþa çýkarmadý. Bu þartlar altýnda olabilecek en iyi bilançolardan birisi diyebilirim. Þirket yönetici ve çalýþanlarýný tebrik etmek lazým.
Bizi biraz bekletse de güvenimizi boþa çýkarmadý. Bu þartlar altýnda olabilecek en iyi bilançolardan birisi diyebilirim. Þirket yönetici ve çalýþanlarýný tebrik etmek lazým.
Ýncelediðim ilk çeyrek bilançolarýndan en beðendiðim bilançolardan birisi olmasýna raðmen forumun bu kadar sessiz ve ilgisiz olmasý ilginç doðrusu.
Bende begendim Orgenin bilancosunu.
2025 de vedalasmistim tekrar takibe aldim.Temel olarak saðlam,sektorunde marka ve kaliteli bir yonetim anlayýþýnýn oldugu guzel þirketlerden biri benim açýmdan.
Kisisel gorusumdur.Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.Alan da satan da kendi bilir..
Þirketimizin devam eden iþleri arasýnda yer alan Bodrum Hillside Hotel Projesi'nde, Ýþveren Alarko Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý A.Þ. ile devam eden 360.000.000 TL+KDV tutarýndaki sözleþme büyüklüðü, bugüne kadar kesilmiþ faturalar ile 564.097.394 TL+KDV tutarýna ulaþmýþ bulunmaktadýr.
Bodrum Hillside Hotel Projesi'nde çalýþmalarýmýz devam etmektedir.
Kamuoyuna ve Sayýn Ortaklarýmýza saygý ile duyurulur.
Þirketimizin 27.05.2025 tarihli Genel Kurul Toplantýsý'nda pay sahiplerince onaylanan Pay Geri Alým Programý çerçevesinde 18.05.2026 (bugün) tarihinde 92,80 - 93,35 TL fiyat aralýðýndan 20.000 TL toplam nominal tutarlý ORGE payýnýn geri alým iþlemi gerçekleþtirilmiþtir.
Bu iþlemle birlikte 18.05.2026 tarihi itibarýyla geri alýnan paylarýn toplam nominal deðeri 20.000 TL olup, bu paylarýn sermayeye oraný %0,025'e ulaþmýþtýr.
Bugünkü tavanla 100 üstü kapattý, bakalým devamý gelebilecekmi.
Önünde haftalýkta tarihi zirve kapanýþ olan 107,50 var, 9 haftalýk yükseliþ trendi þimdilik devam ediyor, bakalým sürdürebilecek mi. Maþallah diyelim.
Yer Ýmleri