-
Bu arada ustalar bilmediğim ve merak ettiğim için müsadenizle bir soru sormak istiyorum. Bu hissenin tavan olması için kaç lot satılması lazım.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
ozergur23
Düşük hacimli satışlar yine de bekliyorum en azından 18.45
Venus V6 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Binevi gaz alma operasyonu gibi. Yabancı alımı devam ediyor gözükürde. Bakalım haftaya nasıl olacak?
-

Originally Posted by
Dandanakan
Bakalım 15.50 üzeri kapanış yapacak'mı

Haftalık'ta resim tam çizilen yere geldi.Kanal üstü kapanış yapamadı,ama haftalık 200 ortalama üstün'de kapandı.
Önümüzde'ki hafta endex'in yönüne göre hareket'ler şekil alacaktır.
-

Originally Posted by
Dandanakan
Haftalık'ta resim tam çizilen yere geldi.Kanal üstü kapanış yapamadı,ama haftalık 200 ortalama üstün'de kapandı.
Önümüzde'ki hafta endex'in yönüne göre hareket'ler şekil alacaktır.
Eline sağlık Usta.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Ustalar Merkez Bankası faiz indirince bankacılık hisseleri satış yer ve dolayısı ile endex düşmeye başlayınca bizimkisi ne yapar sizce. Selamlar.
-

Originally Posted by
srbnslm
Ustalar Merkez Bankası faiz indirince bankacılık hisseleri satış yer ve dolayısı ile endex düşmeye başlayınca bizimkisi ne yapar sizce. Selamlar.
Kestirmek zor.yukselis trendinde olan bir kağıt.gecen Ocak ayı itibariyle düşüş yaşamaya başladı .bu Ocak la birlikte tekrardan yükselişe geçti.17.28 kırıldı.simdi 19.30 kırılmaya yakın .ben buranın kırılınca daha kolay yukarı hareket edeceğini düşünüyorum.endeks ve sektör ünde takip edilmesi lazım.
Venus V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
ozergur23
Kestirmek zor.yukselis trendinde olan bir kağıt.gecen Ocak ayı itibariyle düşüş yaşamaya başladı .bu Ocak la birlikte tekrardan yükselişe geçti.17.28 kırıldı.simdi 19.30 kırılmaya yakın .ben buranın kırılınca daha kolay yukarı hareket edeceğini düşünüyorum.endeks ve sektör ünde takip edilmesi lazım.
Venus V6 cihazımdan
Teşekkürler Üstat
-

Originally Posted by
ozergur23
Venus V6 cihazımdan
Başkan bilgilendirme için teşekkür ederim.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri