Hocam onlara gore halka acikligi fazla sanirim bizimkinin
Ama genede yazdiklariniza katýlýyorum ve bunun bezdirmece oldiginu nam-ý deger dökme olduðunu tahmin ediyorum
Þöyleki bu hisseyi almadan önce iki hisse arasýnda kaldim
Ozman egpro 25,27 seviyelerindeydi sanirim
Buzimkini 32 lerden aldim simdi bakýyorum bizimkine yetiþti tabiki biraz + 'lari var
Sonuc ne olursa olsun O beklenen harekrti yapacaðýna inanýyorumRedmi Note 9S cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ege profili hiç tanýmýyorum.Benim ilgilendiðim hisseler 30 u geçmez.Ama Erbosan'ý iyibiliyorum.Bu sene 9 aylýk bilançoda çinko kalsim satýþlarý 40 milyon civarýnda düþmüþ.Kasasýnda 120 milyon parasý var.Yýlbaþýndan 9 ayda 16 milyon borç ödemiþ.Ýyi yönetilen bir aile þirketi.Güneþ enerji panel iþi bittiðinde elk.maliyetide azalýr.Son 10 yýldýr bana hep para kazandýrdý.Temel analizi iyi olan,temettü veren,yatýrým yapan kaðýtlar ile ilgilenirsen ve de sabýrlý olursan mutlaka kazanýrsýn.Yani sana bir örnek verirsem:Konya tek çimento fabrikasý piyasa deðeri 7,5milyar TL,Çimsa 5 çimento fabrikasý var piyasa deðeri 2,5 milyar Tl.Aradaki kýyaslamayý yaparsýn artýk.Bol kazançlar YTD
Yer Ýmleri