yok bana kitlemediler de sana öyle bir kitlemiþler ki, ne yazýlanlarý anlýyorsun ne hataný kabul ediyorsun...hadi git iþine senin gibi çoluk çocukla iþim olmaz..
3 dk ta sýkýþma var spek ne derse o olur
Ytd.
Ytd.
Ytd.
Kalkana binmeyin bindirmeyin sonra geriliyor ortalik
Yeni arkadaslar topigi 1 yil geriye alip okusunlar
Dostum Adamlar eský kurt uyanýk. bizim gibi coluk cocuk degýl. biz bir yýl tasýyalým onlar 1 gunde kar görme derdinde spek ý teprýk ediyorum. Eski kurtlara malý yuksek ten cakýp alttan yerine koyuyorlar
Borsa ya dua etsinler eksi olaydý spek Kalkana atlamayý gösterecekti
Ytd.
Ytd.
Ytd.
Sevenhill hocam emeðine saðlýk. Gördüðüm kadarýyla 99.65 ve 114.8 direnç olarak görünüyor. Hafta sonu izlediðim bir videoda grafik çizen arkadaþ kanal boyu 120'ye kadar, direnç ise 108'de demiþti. Kanal boyu konusuna sen de katýlýyor musun? Daha önce çizmiþ olduðun dolar grafiðinde kanal 11-15 dolar arasýndaydý, hala bu görüþte misin? Dolar bazlý grafiklerde TL'ye çevirimde nasýl bir method izleniyor bilmiyorum ama 15 dolar bu günkü kur ile hesaplanýnca 130 seviyesine denk geliyor,
Çok teþekkürler..
Eblek
Borsanýn bir kaç aydýr beklentili beklentisiz ayrýmý gütmeden paldýr küldür düþmesinin nedenlerinden birinin de Taze Kavrulmuþ coin piyasasýnýn yükselmekte olmasýdýr diye dile getiriliyordu, þimdilerde de tam tersinin oluþmakta olduðu söylentileri ayyuka çýkmýþ durumda. Mesela coinlerin babasý bitlicoin 500 binlerden 270 binlere düþürülmüþ diyorlar, bizim coinci Behçet abi yandým Allah diye meydanda ki havuza atlamýþ gece gece, sabaha kadar ateþini düþürmeye çalýþmýþ lakin baþarýlý olamamýþ. Bu durum köyüne dönmüþ ama gözü çöplükte olup aportta bekleyen Þakir emmiyi kýllandýrmýþ, ekrandan kaðýt takibine baþlamýþ. Yani haziran ayý epey sýcak geçecek galiba ytd
Yer Ýmleri