Patronlarýn hýsse oranlarý 6 lardaydý gecen sene Mehmet ve mahmut un validesi ve Ýbrahim göknarýn valýderi fevat etmesiyle hisseler Ýbrahim GÖKNAR listeye girdi ve Mehmet ve Mahmut un hýsse oranlarý yukseldý
Ytd.
Ytd.
Ytd.
Patronlarýn hýsse oranlarý 6 lardaydý gecen sene Mehmet ve mahmut un validesi ve Ýbrahim göknarýn valýderi fevat etmesiyle hisseler Ýbrahim GÖKNAR listeye girdi ve Mehmet ve Mahmut un hýsse oranlarý yukseldý
Ytd.
Ytd.
Ytd.
Son hali kap tan alýndý Ytd.
Sermayede Doðrudan %5 veya Daha Fazla Paya veya Oy Hakkýna Sahip Gerçek ve Tüzel Kiþiler
Ortaðýn Adý-Soyadý/Ticaret Unvaný Sermayedeki Payý(TL) Sermayedeki Payý(%) Oy Hakký Oraný(%)
AZÝMUT PORTFÖY DELTA SERBEST ÖZEL FON 2.000.999 10 10
MAHMUT ÖZBIYIK 1.383.320,65 6,92 6,92
MEHMET ÖZBIYIK 1.383.319,25 6,92 6,92
ÝBRAHÝM GÖKNAR 1.155.149,47 5,78 5,78
NAZÝFE ÖZBIYIK 1.125.191,46 5,63 5,63
HATÝCE ÖZBIYIK 1.008.192,11 5,04 5,04
DÝÐER 11.943.828,06 59,71 59,71
TOPLAM 20.000.000 100 100
Hatice nýn degiþmezken
Mehmet ve mahmut un 8.79 dan
Nazifenin 7.53 ten düþmüþ
Kadriye listeden cýkmýs
AZÝMUT a gecmiþ. degiþen hic birsey yok
Hisseler yine kedilerin de kapta da belirtmiþler sadece fonda degerlenmesi bir nevi fona ortak olmuslar sepet yapmýs lar diyebiliriz
Daha önce yatýrým iliþkileri yöneticisine aradým hisse 20 lerde geri alým yapýlabilir hem yatýrým yapanlara güven verirsiniz dedim bana dedigi þey þirketin nakitini neden hisse alalým dedi piyasa dinamikleri belirleyici oluyor dedi. Yine de patronlara iletecegini dedi 1 yýlda hýc bir adým atýlmadý o zamanlar 1 milyon lot alýnabýlseydý su fiyatta bile 110 milyon kar yazacaktý hisseyi satýp sermaye ye ekleyebilir kapasite artýsý veya modernizasyon da kullanabilirlerdi
Üretip satmakta iyi olabilir. Þirketlerinin piyasa da degerlenme sini göremeyecek kadar výzyonlarý yok maalesef þimdi kalkmýslar fona gecmeleri de geckalýnmýs ama yinede kayserýlý bunlar vardýr býr býldýgý
Ytd
Ytd
Ytd.
Çizgilerde sn;Sevenhill daha baþarýlý çizimleri vardý ama sanýrým cezalýymýþ,
umarým yakýnda döner.
burda görünen 130 altý sarý trend altýna iniyor ufak tefek sarkmalar olabilir,
fibo rakamlarý aþaðýdaki gibi,
Bir yandan aþaðýda bekleyen ortalamalar var, buralarda tutunup ortalamalarý
kendine yaklaþtýrýrsa niyetini belli eder.Ya da günlük bir % 5-6 düþüþle ortalamalarýna
dokunup geri dönerse...
[IMG][/IMG]
Yatýrým tavsiyesi deðildir...
Sn;Efe kuzey kafa karýþtýrdýðý için soruyorum
Fonda deðerlenmesi için fona ortak olunduðýu haberini farketmedim
nerede geçtiðini gönderirseniz iyi olacak çünkü bu önemli
çünkü geçen haberler
Azimut a geçen hisselerle ortaklýk yapýsý deðiþti diye,belirtilen haberlerde
hisselerin satýldýðý ve alýndýðý yönünde.
Þirketimiz Yönetim Kurulu Baþkan Vekili Mehmet Özbýyýk tarafýndan þirketimize yapýlan bilgilendirme aþaðýdaki gibidir;
"Sahip olduðum 374.500 adet ERBOS hissesinin satýþý Borsa Ýstanbul'da özel emir yöntemi ile 26.8.2021 tarihinde gerçekleþmiþtir. Bu satýþ iþlemiyle, satýþ iþlemi öncesinde Erbosan Erciyas Boru San.ve Tic. A.Þ.'de sahip olduðum direkt ve dolaylý paylarýmýn oraný deðiþmemiþtir."
Arkadasým hisseler önceden direk görünürken þimdi fonda yani dolaylý yoldan yine ozbýyýk ailesinde zaten belirtmiþ oy oranýmýz degiþmedi diye. Yoksa bu acýklama yý yapmazlardý. fonda degerlenmesini nasýl yapar bilemiyorum hangi þartlarda fona verdigýni de belirtilmesi gerekirdi fonda durmasý elbet bir cýkar iliþkisi vardýr
Ytd
Ytd
Ytd.
Yatýrýmcý iliþkilerine sormak daha doðru olur çünkü önceki oranlarý
MEHMET ÖZBIYIK ve MAHMUT ÖZBIYIK
8,79 du ve satýþtan sonra son oranlar aþaðýdaki gibi olmuþ.
Azimut % 10 , Mahmut ve Mehmet Özbýyýk % 6,92 kap a göre.
Yayýnlanan haberler de bu þekilde geçmiþti,
Mehmet Özbýyýk tarafýndan 137,50 TL fiyattan 374.500 adet pay satýlýrken, þirket sermayesindeki payý %6,92’ye geriledi.
Mahmut Özbýyýk tarafýndan 137,50 TL fiyattan 374.500 adet pay satýlýrken, þirket sermayesindeki payý %6,92’ye geriledi.
Kadriye Hasoðlu tarafýndan 137,50 TL fiyattan 339.154 adet pay satýlýrken, þirket sermayesindeki payý %3,30’a geriledi
Satýþ öncesinde oranlarým deðiþmemiþ demesi farklý olarak algýlanýyor sanki
sonuçta oranlarý deðiþmiþ görünüyor çünkü Azimut ayrý bir tüzel kiþilik.
Pazartesi yatýrýmcý iliþkilerini arayýp detaylý bilgi almak daha doðru,benim yorumladýðým
virman yapýlýrdý satýþ yerine daha kolay olurdu diye düþünüyorum.
Bu önemli çünkü herkesin bildiði gibi patronun hisse satmasýyla,
fona devredip oradan yönetmesi hissenin fiyatlamasý açýsýndan önemli.
Yer Ýmleri