patronun hisse satmasýyla, fona devredip oradan yönetmesi hissenin
fiyatlamasý açýsýndan önemli.
Aynen katýlýyorum
8 yýldýr taþýdýðým hissede böyle saçma bir belirsizlik görmedim
SM-N770F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
patronun hisse satmasýyla, fona devredip oradan yönetmesi hissenin
fiyatlamasý açýsýndan önemli.
Aynen katýlýyorum
8 yýldýr taþýdýðým hissede böyle saçma bir belirsizlik görmedim
SM-N770F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Fon a gecen hisseleri ne amacla verildi asýl önemli olan bu 3. Kiþiler e veya yabancý veya yerli þirkete satmak Ýcin mi? hisselerin devri durduk yere yapmazlar veya fon un hisseler kendilerinde durmasýnýn ÖZBIYIK ailesine bir getirisi mi var ? bunun hakkýnda bir acýklama yok daha þeffaf olabilirdi kurumsal olmayýnca hertürlü oyun var diyebiliriz
Ytd
Ytd.
Ytd.
Mahmut ve Mehmet Özbýyýk ýn ifadelerinde bi yanlýþ veya eksik anlatým var diye
düþünüyorum,satýþ öncesinde derken satýþ öncesinde oranlarým deðiþmemiþti
olarak mý belirtilmiþ oysa bu satýþla satýþ sonrasýndaki oranlarým deðiþmemiþtir
demesi gerekirdi,sonuçta oranlarý da deðiþmiþ.
Örneðin Kadriye Hasoðlu belirtmiþ satýþ sonrasýnda oraným þu seviyeye düþmüþtür
diye, Benim düþüncem bu hisseler patron bu ederi uygun gördüðü için satmýþ
olduðu yönünde.Yatýrýmcý iliþkilerinden pazartesi günü net bilgi almak daha doðru olur.
Daha þeffaf ve açýklayýcý olmalýlar ki çoðu ortamda fona devredildi patron ordan yönetecek
yönünde fikirler var bu açýklamalarýna istinaden,ama Azimut la bu adamlarýn bir iliþkisi yok.
Hisseler Azimut a geçmiþ ve azimut u temsil eden kiþiler belli artýk Azimut ayrý bir hissedar
benim düþüncem bu yönde.
Yatýrým tavsiyesi deðildir...
Kadriye haným kap açýklamasýnda satmýs fona. Mehmet ve mahmut ta hýsseri devretmiþ gýbý görünüyor ordan yönetecegým anlamý var. yani hisse oraný oy hakký degiþmedi demesi nin ve direk ve dolaylý yoldan demesinin baþka anlamý yok
Yada kap býldýrýmlerý hatalý yazýldý pazartesi sabah þirketi arayanlar net cevaplar alýp bizleri de bilgilendirin
Saygýlar
geri kalan çalýymayýda yüklemek niyetimdi ama müsait olamadýðým için sadece üsttekini atabildim þimdilik.. inþ. akþam tamamlama fýrsatým olursa gerisini de atacaðým..
Yer Ýmleri