Çarþamba ya da perþembe kapýyý kapatýrsa eðer dvk kurduðun hayallere çabuk ulaþabilirsin ama teki joe ses vermeli.
Verir mi?
Vermez.
verirde ,
okeyde basladim diyor ama hosgine hosgül diyor
çok cay parasi verdirtirler ona)
Bize süper mario lazim borulari döseyecek
marangoz nerden cikti
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Grafikleri incelersen Dvk sanki bir marangozun yamuk yumuk keser yontmasýný ya da bir oymacýnýn ceviz sandýk da nakýþ iþlemesini görürsün
Erbos ve Gedza da kör bir keserin yontmalarý var gibiydi ben öyle gördüm nettekim þimdi tamir çalýþmasý var ikisinde de hava sýzýyor soðuk geliyor aralýklardan kapatmak þart
Erbos her an kapatabilir gedza yeni baþladý ne yapalým her daim sýnýrsýz boru döþenmiyor raf kurulmuyor nerde o eski döþeyiciler kurucular ne ralli çekerlerdi de alkýþlar boðazýn öteki yakasýndan duyulurdu ytd
Kapatacaðýn kapýyý bikerede hýz ört kapanýp açýlsýn bukadar uzatmaya gerek yokki.
boru buyudukce islem daha uzun suruyor,
buyuk boru buyuk maliyet demek,
30-40 gibi olmaz ,
Boru nun kapýsý kapanýr sonra gene açýlýr sonra gene kapanýr lakin Gedza nýn formuna girmek istemiyorum kapý o kaaaaaaa açýk ki kapatacak adam kuzey kutbuna ýþýklarýn dansýný seyretmeye gitmiþ terki joe ya söyledim kulak arkasý etti özel uçaðýný gönderirse bu iþ düzelir ytd
Sen marangoza ihtiyaci var diyorsan vardir,
ne demis eskiler akilli cocugun varsa marangoz yap
akli kit cocugun varsa demirci yap , yanlis yaparsa keser eksik kesmisse kaynak yapar uzatir
marangozluk öylemi ,
Gedzanin speði demirci herhalde,
o alkýþ seslerini özledik Ali Þen gittikten sonra boynumuz bükük kaldý.
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Yer Ýmleri