sorun resesyon karlýlýk düþük daha malý toplayamdaýlar haber akýþý yok patron benim hissenin fiyatý pahalý diyor kaðýtta tahtacý yok kayýtlý sermaye tavanýný yükseltmiyorlar varda var ne ararsan var bu kaplumbaðda.ytd deðildir.
sorun resesyon karlýlýk düþük daha malý toplayamdaýlar haber akýþý yok patron benim hissenin fiyatý pahalý diyor kaðýtta tahtacý yok kayýtlý sermaye tavanýný yükseltmiyorlar varda var ne ararsan var bu kaplumbaðda.ytd deðildir.
Hisse performansýnýn bu dediklerin ile alakasý yoktur..
Daha tutarlý olmaný tavsiye ederim..
Þirketin hammaddesi rulo saç ýn fiyatýnýn dünya piyasalarýnda düþük seyretmesi þuan ki fiyatý tam anlamý ile yansýtýr..
Hissenin 2 yýl önceki 20 ile 150 hareketine baktýðýnda bunu net olarak göreceksin..rulo saç fiyatlarýnýn o dönem 450 $ dan 2000 dolara gitmesini fiyatlamistir þirket..
Suan 720 $ da hareket ediyor dünya rulo saç fiyatlarý..
Eldeki stoklar önümüzdeki dönemde fiyatlarýn yükselmesi ile hisse fiyatý olumlu etkilenecektir...
YT.D..
ercb 30 liradan 160 liraya geldi daha yeni
brsan 80 liraya
bunlar 2000 dolardan satmaya devam ediyorlar öyleyse malý.
Hisse fýyatlarý o fiyattayken gelen bilançolarda bile sureklý geri gitti hatýrlarmýsýn bilmem.
Hisse baskýlandýðý için buralarda beklemektedir. Baþka izahý yoktur. Baskýlanan kagýda yatýrýmcý gelmýyor buda bizim borsanýn kuralý.
Onlarýn üretiði boru çaplarý büyük erciyes boru elan musk ýn firmasýna özel tüp geçit borusu üretiyo birazda elan musk etkili aldýðý ihaleleri kapta paylaþýyo erbos 20 senedir bakýn bakalým sadece 1 tane ihale haberi var baþjada yok kayserili patron diyoki ben nezaman istersem ozaman istediðim fiyata giderim patron ben müsade etmediðim sürece iþinize gelirse böyle. Kendi þahsýma göre görüþüm. Ytd. Deldir
ayný þeyi konuþuyoruz. patron ben ne zaman istersem o zaman diyor. kap falanda hikaye bu kagýtta. Zaten giden kaðýtlarýn hepsi kapla mý gitti sanki kar ortada rasyolarý ucuz, bedelsiz beklentili vs ama gitmedi çünkü býrakmadý özbýyýk. peki patron ne zaman isteyecek gitmesini? elindeki son kuruþuna ölü fiyattan toplayana kadar. Resesyon mu var karlýlýk düþtü mü evet ama patron bütün bu olumsuzluklarý ky düzmek kendi cebini doldurmak için kullanmakta. Yine kimsenin ummadýðý ky nin en az olduðu bir zaman diliminde harekat baþlatýcak diye dusunuyorum.
2022/12...
2.5 milyar ciro bekliyorum..
Yer Ýmleri