-
-
Fonet i birak Dgate bak....
-

Originally Posted by
melih2003
Fonet i birak Dgate bak....
Eheıeheueheuh
-
Fonet bu seviyelerden kapatir tabi dusmezse ancak dgate masallahi var hergun parsayi topluyor fonet de sabahki sevilere ancak geldi...
-
4.95 ao ile iş 263 bin net alışta şirketin borsadaki payın %3.5 i bugün iş yatırıma geçti
YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ
-

Originally Posted by
Timmuçin
4.95 ao ile iş 263 bin net alışta şirketin borsadaki payın %3.5 i bugün iş yatırıma geçti
Yanlışın vardir, bence %20 yi geçmiş olması lazım. Bilen varsa paylaşırsa memnun olurum.
-

Originally Posted by
HAVACI06
Yanlışın vardir, bence %20 yi geçmiş olması lazım. Bilen varsa paylaşırsa memnun olurum.
345 dün 244 bugün 944 önceden 1583 yüzde 20 geçilmiş 7.5 m lot var toplamda
YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ
-
Iş yatırımin 2 günde aldığı 600 bin lot ortalaması 4.60 gibi olmasi lazim.toplam 1.583 bin lotu olmus.acaba is yatırım da Galip mi var.4.60 ortalama ile alsam 5 beni kesmes 5.5-6 belki.Bilmediğimız bir haber mi var.çünkü 600 bin Lotu ben olsam 3.70 lerden günde 20-30 bin lot 1 ayda toplardim. Bunlar fiyata bakmadan topluyor .Galip mi yoksa başka birilerimı kâğıdı 5 e dayadi. Ama sanki 6 ya götürecek gibi.iş yatırımdaki 600 bin lot 4.60 ao. da diğer 980 bin ao. kaç acaba.5 liraya satilmayacagina göre 40 kuruş içi yapılmaz. Yarın 5.30 gececekmi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri