Çok güzel bir çalışma olmuş kasada 1 TL var cümlesine takıldım sadece .
9 aylık ve 12 aylık bilançolarda o bahsedilen para iştiraklere mama olacak .
Balık tutmaya giden yemi hazırlar . Madem balıkçıyız o para bizim yem paramız .
İşler kötü ise iştirakleri besleme paramız o , tutacağımız balık ise malımızı almaya gelen yatırımcı .
Allı pullu söylemler ile ISGSY de gitmez başka bir kağıt da . Öncelikle beklentilere bakmak gerek :
Diyelim ki ekonomi rayına oturacak : Bu ne kadar sürede gerçekleşebilir ? 6 ay - 1 yıl
O halde satılacak bir ürün ortada ama hazır değil ve ortam da yok . Bunlar düzelmeden ve Dolar düşmeden Mal satmak ISGSY Yönetimi istemez . Numnum ekonomi düzelecek ki şube açsın para bassın ki müşteri alıma gelsin
RAdore de durum aynı millet şirket kuracak internete ihtiyaç duyacak ki ciro yapacak müşteri alıma gelir .
Durum bu şekilde iken iştirak satarız bu sene diyenler ya yalan söylüyor , ya da dayak yememişler .
Borsa da dayak para ile atılır . Para kaybederseniz öğrenirsiniz . Yahu daha krizin içindeyiz ne ara krizden çıktık ben orayı kaçırdım . Borç çevirme oranımız 80% altına gelirse kaos olur diye ortada laflar var . Bu ne demek Borcu borçla ödüyoruz eski borçları ödemek için 20% i kadar daha lazım demek . PAra nereden geliyor yada gelmesini bekliyoruz ? Belli . İnşaat yapıp satıyoruz hepi topu o . Yaz bitti TURİZM GElirlerimiz de bitti kuyruk havada atıp tutmak kolay . Dolar 6.16 TL beyler şaka gibi ama artık size de normal gibi gelmeye başlamış . Kısaca algınız da dolar normalleşmiş . Zaten istedikleri de bu idi .
FED YArın faizler arttı dese dönüp merkez bankamız ne kadar arttıracak diye bakacağız .
Dikkat ettiğim diğer bir husus da Dolar düştükçe millet dolar alıyor . Bu ne demek ? Millet Söyleme bakmıyor eylem planı bekleniyor demektir yoksa dolarizasyona devam eden bir millet var ortada .
Yıl sonu yaklaşıyor . Bilançolar nakit sever fonlar da nakit ister bakalım nakit piyasada yok iken nereden bulacaklar .
Asıl soru bu ? Haydi hayır lı traşlar . Yoksa ISGSY 4.5 TL olsun demem ile oluyor ise olsun be kardeşler 7 TL olsun o zaman .
Sorumlu Spek ve kağıdı bu hale getiren Kişi diye bir şey yoktur . IS Grubu tüm kadroları ile işin içerisindedir . Malum kişi sadece sahneye davet etilen bir sahne oyuncusu dur . ISYAT ın onu gömmesi 5 dk sını almaz .
Sahnede gördüğünüz palyaçolar menfaat karşılığı IŞYAT dan icazet alan sahne şarlatanlarıdır .

Originally Posted by
noreply
Elipsin ortasındaki kişi deşifre. Her ne kadar Bay George baş sorumlu olarak İş Bankasını görse de tetiği kimin çektiği belli.
Bu yıl sonuna kadar çıkış olması büyük sürpriz olur, daha bankaların durumu netleşmedi.
2019 unda iyi bir sene olmayacağı bellidir.
İyi yönetilen, finansal krizi atlatabilen, yeni ekonomiye uyum sağlayabilen şirketlerde fırsatlar var.
Görsel güzel olmuş elinize sağlık.

Originally Posted by
Feridun_Bitir
Sizlere güzel bir görsel hazırladım. Kasada hisse başı 1 TL nakit olduğuna göre tüm bu markalar 6 M$ olarka fiyatlanıyor.
Elips içindeki bölgede hisse toplanmış. Sonraki ikili dip ise genelde bu pattern'dan sonra hep olur. Ardından da fiyat patlar. Netekim patladı da bildiğiniz gibi. Bu durumu ben çok gördüm 20 yıllık borsa hayatımda.
Bence bu iş bitmedi daha ilk aşamayı gördük devamı var.
Bu hisse için ayrıca diyeceklerim şunlar:
1. Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın.
2. Ya herro ya merro.
3. El mi yaman bey mi yaman?
ISGSY_2018.jpg
Son düzenleme : Baygeorge; 25-09-2018 saat: 09:51.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri