-

Originally Posted by
brokers
bürüt bitecek diye tahtaya gelmeyi düşünenler 5 kere düşünüp bir defa karar verin sonra burda ağlayanları teselli ile geçiyor günlerimiz..sonra gelip şirketler kıymetli falan yazıp kendinizi teselli edersiniz.............
Dostum senle bayadir burdayiz ama son iki islem gununde neden tavan tavan gidiyor anlamadim ?
Sent from my iPad using Tapatalk
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
-

Originally Posted by
richardbozkurt
Dostum senle bayadir burdayiz ama son iki islem gununde neden tavan tavan gidiyor anlamadim ?
Sent from my iPad using Tapatalk
şu an bana piyada normal giden bişi söyle bende sana söz bu sorunun en detaylı cevabını özele yazacağım..........enver çevik tavan götürmek isgtediği için götürüyor şimdilik bu kadar
Başarınızı kafanız değil dayanma gücünüz sonucu belirler. Borsada kazanmak için birinci kural korkmamaktır. Peter Lynch..

-

Originally Posted by
brokers
şu an bana piyada normal giden bişi söyle bende sana söz bu sorunun en detaylı cevabını özele yazacağım..........enver çevik tavan götürmek isgtediği için götürüyor şimdilik bu kadar
Iyi dedin[emoji23][emoji23][emoji23]
Walla sikayetim yok gitsin boyle
Sent from my iPhone using Tapatalk
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
-
bilançolar salı yada çarşamba gelebilir.
-
6 aylık bilançolar gelmiş.dönem karı 4,056.313
-
İşyat hisselerinden 1 ayda yaklaşık 2 milyon tl kar oluştu...
-
Kurban Bayramı'nın başta İslam alemi olmak üzere tüm dünyaya sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Tüm ortaklara iyi bayramlar......
-

Originally Posted by
MATADOR-83
İşyat hisselerinden 1 ayda yaklaşık 2 milyon tl kar oluştu...
işyat hisselerinden kar 3,272,000 tl oldu.. Bu arada 6 aylık dönem karı 4 milyon tl.idi...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri