ISGSY de 1.51 bu gün görülecek sanıyorum .
İştirak Satış yapmasını geçtim eldeki yatırımları korusun yeterli olur .
Doğu ve Batı arasında ortaya çıkan savaş ta gümrük vergileri Globalleşmeyi bitirdi . Zaten Globalleşme global firma sayısı yüksek olan ülkelere yarıyor idi . Populist yaklaşımlarla ortaya çıkan liderler de koltuklarını korumak için milliyetçi , yerel ve korumacı politikaları desteklemekle kalmıyorlar ayrıca demokratik olmayan yöntemler de kullanıyorlar . Tek adamlar ın devri başladı . Rusya ABD ye ÇİN de katıldı liderleri tek adam olduklarına inanıyor . Türkiye de bu kervana katılan ülkeler arasında . Yakında bu gümrük duvarları koyan ülkeler arasına biz de gireriz . Her yerde bölgesel savaşlar artarak devam edecektir . Askeri ürünlerdeki ticaret artışı inanılmaz , bu kervana eğitim ve teknoloji alt yapısı az ve dışa bağımlı olan Türkiye de katıldı .
Kur savaşları kaçınılmaz bence 10 yıl içerisinde BIT Coın de hatırı sayılır bir yere gelecektir . Önce bir müddet bitcoin de de düşüşler gerçekleşecektir sebebi ise blokchain teknolojsinde gizli , globalleşmenin azalması blokchain kullanımını azaltabilir , ama sonuçta da kullanımı artacaktır bu da bit coin in tek gerçek para birimi olmasını sağlayacaktır . Türkiye nin aslında 2023 hedefi bu olabilir
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri