ISMEN de 10bin lot aldım.2.09 dan. Allahsız bir hafta kâr vermedi.2.10 sattım cuma günü.simdi 2.16.buda gösteriyor ki iş gurubun da lot sayıyorlar.ama açık soyleyim ısgsy benim altın vuruş hissen.uc beşe tav olup çıkmak yok.yat.tav.degil.
enson 1.53 den bir miktar alım yapmıştım.ilginc değil mi gidip geliyor 1.53 ten ayrılmıyor.diyorum ya lot sayıyorlar.
senin gibi 20 kişi varsa bu hissenin neden 3 üstüne atmadıgı belli :D
Adamlarda hisse yok geçen ki harekette satacak hisse bulamadılar hisse kiralayıp bizim lotlarla bizi vurdular.arkadaslar bizi ucuza satmasa idi şimdi 2 nın üstünde kim bilir kaçta olurdu.
enson 1.53 den bir miktar alım yapmıştım.ilginc değil mi gidip geliyor 1.53 ten ayrılmıyor.diyorum ya lot sayıyorlar.
lot saymasına gerek yok. lot ya kendisindedir ya başkasında. toplam 30 milyon lot var. 10 u dışardaysa(iyimser olarak,telefon edip kenarda dur diye anlaştıkları hariç) bu hisse 3 üstüne gitmez.(haber gelmesi durumu hariç)
lot saymasına gerek yok. lot ya kendisindedir ya başkasında. toplam 30 milyon lot var. 10 u dışardaysa(iyimser olarak,telefon edip kenarda dur diye anlaştıkları hariç) bu hisse 3 üstüne gitmez.(haber gelmesi durumu hariç)
30 değil 23.187.060 dolaşımdaki adet
12.921.630 lot işyat da
30 değil 23.187.060 dolaşımdaki adet
12.921.630 lot işyat da
evet karışıklık olmuş . 23 milyon lotta 7 milyon lot dışarda olan hisseye tahammül edilebilir. üstünü spek kendi cebinden öder. yada haber duymuştur ona gore oncesinde toplayacagını topluyordur. zamanla gorecez.
Yer İmleri