Tamamen doğru olan cümle yazında var . Noreply da aynı cümleyi kurmuş idi .
Şirketimizin faaliyet alanı içerisinde dövize yatırım yapmak bulunmuyor demiş idi .
Bende döviz zaten bir yatırım aracı değil ödeme aracı . Biz de saklayalım şirket alırken ödeme yapmamız gerekirken kullanırız . Muhasebe de kur farkını gider veya gelir olarak yazsın demiştim . Zarar yazamayacağımız belli idi benim 92 yaşındaki annem Dolar yatırımı yaptı aynı tarihte bu sebebp ile ISGSY nin muhasebesi beni irite etmiş idi ben de art niyet aradım , neden ? Çünkü kimse eldeki doları satacak kadar salak olamaz . Türkiye de o tarihte doarizasyon yeni başlamış ve ivmesi maksimumda idi .

Originally Posted by
Vtv
Avusturyali sirket neden tr ile dolar cinsi anlasma yaiyor gul gibi eurosu var. 3. Ulke olarak abd cik aradan

)
Saka bi yana kismen hak veriyorum dedigine. Doviz cinsi gerceklesmistir satim. Tl ye cevirilmistir. Tarih olarak tl ye cevirmek yanlis bir tarihtir bu da ok.
Ama sirketin doviz pozisyonu tutmak ana faaliyet alani degil. Dedigin gibi ilgilensin diye 2 tane egitime yollarsan personeli hallolmayacak sey degil. Ve bu tarz bir degisime gitmek mantikli olurdu. Ama sirket 1980 ler ekonomi mantigiyla yurutyluyor. Gunluk harcama maas etc sanki faizden odenince goze batmiyor gibi bir iluzyona kurban gitmisler. (Kendi maaslarindan kirpmalari gerekmiyor diye dusunuyorlar bu sekilde oluncada. Tam memur zihniyeti)(ozunde varlik yonetmek icin duzgun bir fon ile anlasmadi gerekiyor bosta kalan miktar icin ama hakkiyla bu isi yapan yok turkiyede.)
Bi de bugunku harekettede bi tur atabildiysen 62-68 hayrini gor onunda. ;) olmadiysada saglik olsun
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri