Artan
Azalan
lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Dk / Yksek
27,50 10% 100,59 Mn 23,70 / 27,50
67,65 10% 515,04 Mn 61,70 / 67,65
11,00 10% 3,88 Mn 9,80 / 11,00
1,65 10% 54,88 Mn 1,52 / 1,65
14,75 9.99% 88,63 Mn 13,54 / 14,75
10,53 -10% 2,12 Mr 10,53 / 11,55
20,40 -9.97% 202,36 Mn 20,40 / 23,86
402,25 -9.96% 524,05 Mn 402,25 / 448,00
260,25 -9.95% 1,61 Mr 260,25 / 283,50
4,58 -9.84% 46,70 Mn 4,58 / 4,58
325,00 0.46% 12,23 Mr 319,00 / 326,25
3,16 6.4% 11,83 Mr 2,98 / 3,20
135,00 8.09% 10,01 Mr 118,60 / 135,00
221,50 6.54% 9,91 Mr 209,00 / 225,00
269,00 2.28% 7,40 Mr 266,00 / 272,50
19,11 -0.47% 829,86 Mn 18,66 / 19,26
77,90 -1.7% 7,25 Mr 77,60 / 79,15
392,00 -1.13% 7,21 Mr 390,25 / 404,50
221,50 6.54% 9,91 Mr 209,00 / 225,00
760,00 -0.39% 2,81 Mr 747,00 / 761,50
93,00 0.65% 539,82 Mn 91,90 / 93,65
117,20 1.74% 879,06 Mn 112,40 / 119,90
392,00 -1.13% 7,21 Mr 390,25 / 404,50
31,04 -0.83% 136,84 Mn 30,50 / 31,30
10,67 2.69% 200,26 Mn 10,40 / 10,71
81,25 2.85% 499,08 Mn 79,05 / 81,60

Masrafsz Bankaclk + 1.000 TL Nakit! Enparadan ifte Avantaj

Masrafsz Bankaclk + 1.000 TL Nakit! Enparadan ifte Avantaj
Sayfa 47/62 lklk ... 37454647484957 ... SonSon
Arama sonucu : 492 madde; 369 - 376 aras.

Konu: Tek A$K FENERBAHE

Sportando'nun haberine gre Fenerbahe Beko, Gigi Datome’yle karlkl anlaarak yollarn ayrd.

Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardr. Ben hibir zaman umudumu yitirmedim. Mustafa Kemal Atatrk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. manstr sitiyi nasl yendik 2-1 ...
    samuraylarn pirin tarlalarndaki ay seremonilerinde, ay kaselerinin iine dalp, suikast iin vakit kollayan hain ninjalardk.
    hamza stbyk; rasyonel akla atlan imza.

Fenerbahe : Fenerbahe: 2015-16 sezonundan bu yana formamz giyen ve bu srete elde ettiimiz tarihi baarlarn en nemli mimarlarndan biri olan Gigi Datome, mevcut szlemesini Kulbmz ile anlaarak sonlandrm ve kariyerine farkl bir takmda devam etme karar almtr. Fenerbahe basketbolunun unutulmazlar arasndaki yerini oktan alm olan Gigi Datome’ye, Kulbmze yapt katklardan dolay teekkr eder, kariyerinin geride kalan blmnde kendisine sonsuz baarlar dileriz.

Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardr. Ben hibir zaman umudumu yitirmedim. Mustafa Kemal Atatrk.

4. [IMG][/IMG]

. efsane . klt . kitsch .
    samuraylarn pirin tarlalarndaki ay seremonilerinde, ay kaselerinin iine dalp, suikast iin vakit kollayan hain ninjalardk.
    hamza stbyk; rasyonel akla atlan imza.

5. Hoscakal Datome. Adam gibi adamdin. Ozleyecegiz

Fenerbahe Beko, Srp antrenr Igor Kokoskov ile 3 yllk anlamaya vard (beIN Sports)

te Fenerbahe eski Bakan Aziz Yldrm'n mahkemede yapt konuma;

Sayn Bakan,

Sayn yeler,

Sayn Cumhuriyet Savcs,

Trkiye Cumhuriyeti Devleti iinde yaklak 50 yldr yapt yuvalanma neticesinde bata eitim, emniyet, yarg organlar olmak zere devletin her kademesine szan ve nerdeyse dnyann 160 lkesinde benzer faaliyetlerde bulunan FET/PDY TERR RGTNE mensup hainler tarafndan 15.07.2016 tarihinde DEMOKRASMZE VE MLL RADEYE KARI GEREKLETRLEN hain darbe giriiminin 4. Yl dnmn yayoruz. lkemizin her yerinde yaplan trenlerle ehitlerimiz anld. Bu vesileyle bata 15 Temmuz olmak zere lkemize hizmet ederken ehit den vatandalarmza Allah’tan rahmet, mekanlar cennet olmasn, gazilerimize acil ifalar, ailelerine de sabrlar diliyorum.

Bir yandan Sayn Cumhurbakannn nderliinde, Milli Gvenlik Kurulunda alnan kararlar dorultusunda gvenlik gleri, yarg tekilat mensuplar bata olmak zere tm kurum ve kurulular FET/PDY rgt ile mcadele ederken br yandan FET/PDY Terr rgt ile iltisakl olmalar nedeniyle emniyet ve yarg tekilatndan ihra edilen kiilerce hazrlanan fezlekeler, iddianameler ve usulsz kararlar yznden bir kez daha huzurunuzdayz. Nerdeyse 10 yl bulan bu srecin halen sonulandrlmam olmas vatanda olarak adil yarglanma hakkmz ihlal etmektedir. Bu durumu adalet kavramyla aklamak ne yazk ki mmkn deildir.

LK FADELERMDE SYLEDM GB BU DAVA SADECE KEND BAINA AZZ YILDIRIM VE FENERBAHE DAVASI DELDR. BU DAVA KE DAVASI DELDR. FET TERR RGTNN DEVLET ELE GERME PROJESNN VE DNCESNN BR PARASIDIR. BU DAVA BYLE GRLMELDR.

14.02.2012 TARHNDE SLVR’DE DURUMA SALONUNDA “NE KES MEMLEKET ELDEN GDYOR” dediimde ve TEMMUZ 2015 TARHNDE HABERTRK TELEVZYONUNDA “…BU RGT 50 BN KYLE SVL HTLAL YAPACAK…” dediimde bu gerei anlamayanlar oldu. Halen dahi anlamayan ve anlamam gzken hainler var. Cumhurbakanl tarafndan hazrlanan ve Cumhurbakanl resmi internet sitesinde (www.tccb.gov.tr) raporda; 15 Temmuz Darbe Kalkmasna giden srete, kurulan tuzaklar; kumpas davalar listesi ilan edilmitir. Bu listedeki davalar Trkiye Cumhuriyeti Devletinin RESM KARAR VE KARARLILIINI gstermektedir. Huzurdaki davada bu listede yer alan davalarn bir tanesidir.

Yurtlar, dershaneler, okullar zerinden lkenin imkanlar olmayan ocuklar devirildi. Bunlarla oluturulan yeni yaplarla en yetenekli ocuklara ulald. Manevi olarak borlandrlp artlandrlan ve yeteneklerine gre ayrtrlan bu genler; Devletin Ordu, Yarg, Emniyet, Mlkiye ve Maliye kurumlarna hain emellerin icras iin yerletirildi.

Devletin nemli kurumlarna yasal grnml hilelerle; GZL, KOD ADLARI KULLANILARAK HCRELER eklinde yaplandlar.

Televizyonlar, gazeteler, sosyal medya destekli kanaat ve propaganda unsurlar glendirildi. niversitelerin akademik kadrolar dahi kaydrmalarla dolduruldu. Bu kiileri topluma KANAAT NDERLER olarak sundular. Bir ksm yazar ve dnr dahi deiik vakf, dernek ve organizasyonlar iinde vitrine karttlar. nce brokratik ve sivil grnml operasyonlar yapld.

Bu operasyonlarla toplum rktld ve korkutuldu. Adli ve brokratik imamlar vastasyla devletin iinde ihalelerden davalara ve vergi sorunlarndan snavlara kadar her konudan rant ve g elde ettiler. Bundan istifade etmek isteyenlerde bunlarla beraber olmulardr.

Tmamiral Semih etin’in z ifadesiyle;

“….Aziz Yldrm'n, Fenerbahe yelerinin ve Fenerbahe camiasnn rd sar lacivert duvar, doludizgin ilerleyen Fethullah rgtn toslad ilk duvar olduunun altn izmek lazm….” Bu duvardan sonra da, yenilmez olmadklar anlalmtr.

Bu dava ba darda olan ibirliki rgtlere bakaldrp direnmenin bedelini detme davasdr. Tamam hukuk d yntemlerle oluturulan bir kurgu zerine kuruludur.

Bu davann her ynyle hukuka aykr olduu, birden fazla davann (Ergenekon davas, FET ATI DAVASI) karar iinde hkme balanmtr.

Hukuka aykr soruturmalar ve kurgu deliller zerine tamam birbiriyle irtibatl zel yetkili mahkeme ve yksek yarg ierisindeki kollar vastasyla geldiimiz nokta u an nnzde durmaktadr.

SAYIN BAKAN, DEERL HEYETNZN NNDEK BU DAVADA;

-Ya Trkiye Cumhuriyetinin drst ve yrekli vatandalar olarak FET RGTNE hak ettikleri ar tokat vurulacak

-Veya FET kumpaslar srncemede braklarak canl tutulacak ve bu hain rgte can suyu verilmi olacaktr.

Trk adaletinin verecei karar buna ilikin olacaktr.

Yukardaki aklamalarm nda unu aka ifade etmeliyim ki, yarglanmamza dayanak gsterilen iddianame ekli olarak bir hukuk metni olarak kabul edilse de gerek anlamda bir hukuk metni olarak kabul mmkn deildir. Zira bu metnin hukuki bir metin olabilmesi iin ncelikle bir Cumhuriyet Savcs tarafndan dzenlenmi olmas gerekmektedir. Mahkemenizdeki 2020/21 esas sayl davann iddianamesi, HAKMLER VE SAVCILAR YKSEK KURULU GENEL KURULUNUN, 24.08.2016 tarih ve 2016/426 sayl karar ile ihra edilen ve halen firari durumda olan Mehmet Berk isimli kii tarafndan hazrlanmtr.

HSYK; Mehmet Berk (ddianameyi hazrlayan savc), Mehmet Ekinci, Hikmet en, Blent Knay, Ufuk Ermertcan (02.07.2012 tarihinde lk karar veren heyet yeleri ve duruma savcs) Mehmet Vehip Ekinci, Dursun Altnz, Mesut Kundak (17.01.2014 gn Yargtay Onama Karar veren yeler) hakknda verdii ihra kararnda u tespitlerde bulunmutur.

“….rgtn yarg ayandaki uzants tarafndan Hseyin KURTOLU, Askeri Casusluk, emdinli, Balyoz, Ergenekon gibi proje soruturma ve kovuturmalarn retildii,….. zel yetkili mahkemelerin, rgtn elinde tm toplumu dizayn edecek bir silaha dnt …. rgtn, yargy her adan etkin bir silah olarak kulland, sadece rakiplerini bertaraf etmek iin deil, siyaseti tanzim etmek, siyasi partilerin ynetimlerini deitirmek, toplumdaki etkinliini artrmak, toplumu kontrol etmek, herkesle ilgili bilgi toplamak, ticari faaliyet alanlarn ve kamu kurumlarn ele geirmek, HATTA HKMET YIKMAK VE KEND FELSEFESNE UYGUN BR SYAS YAPI OLUTURMAK N DE BR ARA OLARAK KULLANDII, YARGININ, SORUTURMA UNSURLARIYLA, ALT YAPISIYLA VE POLSLE DESTEKLENDNDE RGTN KULLANABLECE MUAZZAM BR SLAHA DNT, YKSEK YARGIDAK DEMLE RGTN ELNDEK BU SLAHIN ETK ALANININ ZRVE YAPTII, YARGIYI TEKELNDE VE YEDNDE TUTAN FET/PDY SLAHLI TERR RGTNN, KENDSNE ENGEL OLACAINI DND HKM-SAVCI, ASKER, EMNYET PERSONEL, MLK AMRLER VE DER KAMU PERSONELLER HAKKINDA UYDURMA TAHKKATLAR, TUTUKLAMALAR YAPARAK SAF DII BIRAKTII, BU YOLLA AYNI ZAMANDA DER KLERE DE GZDAI VERD, SLAHLI KUVVETLER MENSUPLARI LE LGL UYDURMA SORUTURMALAR, TOPLU TUTUKLAMA VE DAVALARLA TSK’NIN ETKSZ HALE GETRLD, BYLECE KEND RGT MENSUPLARININ TERF ETMESNN YOLUNUN AILDII, NETCETEN RGTN CEZA VE HUKUK DAVALARINDA EN BYK BELRLEYC G OLDUUNU GSTERD,….

…..Darbe giriimi zerine Ankara Cumhuriyet Basavcl tarafndan yrtlen soruturma kapsamnda itiraf yahut gizli tank olarak ifadeleri alnan hkim ve Cumhuriyet savclarnn beyanlarnda belirttikleri baz hususlar, Cumhuriyetin ilk yllarndan beri yurdun her kesinde insanst bir gayretle, tm zorluklara gs geren onurlu ve salam vicdanl hkim ve savclar sayesinde toplumun yargya duyduu gvenin ksa bir sre ierisinde neden dibe vurduunu ve rgtn toplumdan gizledii kirli yzn gzler nne serecek mahiyettedir.

- “stanbul’a tayinim knca lojman ileri ile … isimli stanbul hkimi ilgilendi. Kendisi de Glen Cemaati mensubuydu. Kendisiyle ayn lojman blounda kaldk. yerinde de … evresindeki Glen Cemaati mensuplar ile tanmaya baladk. … bir sre sonra stanbul Adliyesinde CMK 250'nci maddesi kapsamnda kalan sulara bakan zel yetkili mahkemeye atand. Bir sre sonra da onun tavsiyesi zerine bende zel yetkili savc olarak grevlendirildim. 2011 yl Haziran ya da Temmuz aynda Beikta Adliyesinde zel Yetkili (CMK 250 maddesi) Savc olarak greve baladm. 1,5 – 2 ay kadar burada altm. Hi iddianame yazmadm. Sadece bir kez bir hafta nbet tuttum. ARAMA, EL KOYMA, GZALTINA ALMA, TELEFON DNLEME, TEKNK ARALARLA ZLEME, VB. TM TALEPLER TEM UBE MDRL GREVLLER FLASH BELLEKLE HAZIR OLARAK GETRYORDU. BEN DE MZALIYORDUM. GELEN YAZILARI OKUMAK STEDMDE BRLKTE ALITIIMIZ CUMHURYET SAVCISI … “BASAVCI VEKL… KIZIYOR, ONUN TALMATI VAR, OKUMADAN MZALA GE” DYE SYLYORDU. BEN DE TATSIZLIK IKMASIN DYE MZALIYORDUM. KENDM FLEN H MZEKKERE, TALMAT, KARAR YAZMADIM. POLSN GETRD VE BZM MZALADIIMIZ SORUTURMA LE LGL TALEP, MZEKKERE VE KARARLARIN KMLER HAKKINDA UYGULANACAINI BLE BLMYORDUM. KMN N LETM TESPT KARARI VERDK, KM N ARAMA EL KOYMA, GZALTI VB. KARARLAR VERDK H HABERM YOKTUR…..”

fadeleri FET/PDY Terr rgtnn mensuplarn nasl birer kurun askere dntrdn ortaya koymaktadr.

KURUN ASKER HALNE GETRLEN FET/PDY MENSUPLARINCA HAZIRLANAN METNLERE DAYANILARAK YARGILANMAMIZ BLE BALI BAINA HUKUKA AYKIRI BR DURUMDUR VE BU DOSYADA BERAAT DIINDA VERLECEK HER KARAR FET/PDY TERR RGTNE CAN SUYU OLACAKTIR. SAYIN MAHKEMENZ BERAAT DIINDA VERECE HER KARAR FET/PDY TERR RGT TARAFINDAN KEND MERUYET N BR PROPAGANDA FAALYET OLARAK KAMUOYUNA LANSE EDLECEKTR. HUZURDAK YARGILAMANIN BU BAKI AISIYLA YAPILMASI GEREKTN HATIRLATMAK STERM

Hakkmzda yrtlen kumpas srecini ksaca zetlersek 03.07.2011 gn gzaltna alndktan sonra 09.12.2011 gn hakkmzda iddianame dzenlendi ve su rgt kurma, ynetme, dolandrclk yapma, ike yapma, tevik primi verme sularndan yaklak 156 ylla cezalandrlmam talep edildi. Henz ifade bile vermemiken hastane raporlarna adresim METRS Cezaevi olarak yazld. Emniyet Mdr tarafndan 19 mata ike yapldnn tespit edildiine dair kamuoyuna aklama yapld. Tm bunlarn birer rgt propagandas olduu, bu ilemleri yapanlarn FET/PDY Terr rgtyle iltisakl olduu yarg kararlaryla ortaya kmtr.

14.04.2011 tarihinde yrrle giren 6222 sayl yasa ncesi ike/tevik suu diye bir su henz yokken 17.02.2011 tarihinde ike ve tevik suu ilemek iin rgt kurduumuz iddia edilerek ben ve arkadalarm dinlemeye aldlar. Polis ve savc, Aziz Yldrm ve arkadalarn dinleyelim naslsa bir ey uydururuz anlayyla hareket ettiler. Daha soruturmann en banda sonu belli olan bir yarglamann hedefi haline getirilmitik.

Videoyu Oynat
    Bunun iinde GRSESUNSPOR, OLGUN AYDIN VE TFF ESK BAKANI MAHMUT ZGENER BAHANE EDLEREK BEN VE ARKADALARIM SORUTURMAYA DAHL EDLD. Mehmet BERK bu seferde 12.10.2015 gn 360 TV isimli kanalda yaynlanan TELEGOL programnda Serhat Ulueren’e verdii rportajda ise; “……zgener ile ilgili bir ey yoktu, telefon konumalar vard ama bir su ilememitir. Doal olarak zgener’in ceza almasn gerektirecek bir ey yoktu…..” diyerek ahsma ve Fenerbahe’ye ynelik kumpas itiraf etmitir. Gerekten de benim Sn. zgenerle olan konumalarmda her hangi bir su unsuru yoktu. Biz kulbn resmi internet sitesinde hakemler ve hatal uygulamalar hakknda akladmz grmeleri telefon grtk. Futbolda her hafta kulpler ve idareciler, bu konular medya zerinden konumuyor mu? Tabi ki konuuyorlar. Peki kulp idarecisinin bu sebeple telefonu dinlendi? Soruturmaya dahil edildi? Hi kimse dahil edilmedi. nk bu konumalar sadece bahane yapld. Tpk Olgun Aydn’n ve “PEKER” isminin bahane edilmesi gibi. Bu dava da Olgun Peker ve hakkndaki iddialar ne oldu? Olgun Aydn sayn mahkemenizin 09.10.2015 tarih ve 2014/147 esas 2015/212 sayl karar ile beraat etti. Bu beraat karar kesinleti. Nitekim bugn kendisi sank olarak bu salonda bulunmamaktadr. nk ilk gnden beri belirttiim zere savc, bu isimleri bahane olarak kulland. Zira hedef ben ve arkadalarmdk. Soruturmann en bandan sonu belli olan bir yarglama sreci hakkmzda iletildi.

Tek A$K FENERBAHE

Fenerbahe bykl ne ampiyonluk bykl, ne kupa bykldr.Onun bykl baka bir byklktr ite; ad konamaz. Dnya Fenerbaheliler gnmz kutlu olsun !

Sayfa 47/62 lklk ... 37454647484957 ... SonSon

Yer mleri

Yer mleri

Gnderi Kurallar

• Yeni konu aamazsnz
  • Konulara cevap yazamazsnz
  • Yazlara ek gnderemezsiniz
  • Yazlarnz deitiremezsiniz
  •