Originally Posted by
alpaslan
sayın hayki yazınızı okudum ilaveten bahse konu belirtmiş olduğunuz beyefendiyi internetten araştırdım,ben karınca kararınca ky olarak,arada kesintiler olduğu halde borsa yatırım yapıyorum bundan sonra yapacağım belki daha önceleri tüyo peşinde koşan her ky gibi koşturduk genelde her seferinde hüsran ile sonuçlandı şimdi ise sosyal medya ve diğer mecralar birazda teknik olarak yatırım yapmaya çalışıyorum tabi en önemli durum temel durumuna bakarak, sonuç olarak bu yatırım ortaklığının bence bundan sonra geleceği daha iyi olacak yatırım yapacağım, beyefendi o kadar miktar para bağladığına göre iyi olacak düşüncesindeyim...mevl*****n sözü gibi mevla neyler ,neylerse güzel eyler..hakkımda,cümleten herkesin hakkında hayırlısı olur inşaallah...
merhabalar sayın alpaslan.ben de sizin gibi kendimce inceleyip araştırıyorum. hakkımızda hayırlısı olsun.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri