O zaman sabahtan emir yaz ve yazdýðýn fiyatýn 1 kademe üzerine alarm kur diyeceðim de ben mepette 3.45 için yaptým hisse 3.42 den dönmüþytd
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
O zaman sabahtan emir yaz ve yazdýðýn fiyatýn 1 kademe üzerine alarm kur diyeceðim de ben mepette 3.45 için yaptým hisse 3.42 den dönmüþytd
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Kesinlikle deneyecegim...ben uzun sure flapta kaldim bir sure yatay hareket etti ben 1.19 maliyetlendim ama 3 de ciktim...sonrasi 4.75 lere gitti...ama sunu iyi ogrendim insan psikolojisini cok iyi okuyorlar...
SM-N9005 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse hakkinda yorum yapacak olan varmi...
SM-N9005 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aslýnda burada kurumlarýn savaþý var. þurada toplasan 40-50 küçük yatýrýmcý vardýr. asýl mücadele kurumlar arasýnda sanýrým. birileri hisseyi alýp yukarý götürüp diðer kuruma yýkýyor oda maliyeti ortada gücü yetere kaðýdý götürüp baþka kuruma yýkýyor.
selam forumdaslar
yukardaki sayimima gore kagidin gidecegi yer 5 dalgasinin bitimi olan 120 seviyesi..
sevgiler..
ytd
Yani.yön aþaðý diyorsun.ne yapmak.lazým.
E2003 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana göre sabah 1,53 - 1,54 kademesini çalýþtýranlar 1,50 AOF ile hisseden çýkmýþ oldular. Daha yukarýdan çýkmak isteselerde ALICI gelmeyince tekrar aþaðý iþlem baþlattýlar.
Dönüþ hacimli olmazsa tekrar yukarý yapmak için çaba harcayacaklardýr. Bunu yedire yedire 2,50 ye oturtmak için ellerinden geleni yapacaklardýr. Para kazanýrken, saðlýðýný tehlikeye sokmak isteyene uygun bir hisse. Kolay para yok diyor spek efendi.
Yer Ýmleri