Kim bastý acaba R'yi 029 tabana kadar ?,bastýnýz madem neden orada býrakmadýnýz o.ç...zaten þu an alýmlarýmý durdurdum o.ç takip ediyorum...ytd.
Kim bastý acaba R'yi 029 tabana kadar ?,bastýnýz madem neden orada býrakmadýnýz o.ç...zaten þu an alýmlarýmý durdurdum o.ç takip ediyorum...ytd.
Bu daha nereye düþecek anlamadým ki
Anlamak imkansýz, son 20 günde 30 mio lotun yarýsý eski fiyatla 2,5 tl ve üzeri maliyetle el deðiþtirdi gel gör ki bgn 2 liraya hala satan var. Ceptocep yapýp arada bize kýymýþlar demek ki, deilse bir þekilde kaldýracaklar yoksa onay düþtüðünden berþi alan herkes zararda þu an.
3 tl üzerinden yaklaþýk 5 milyon lot satýldý metro boþaltýðýnda, onu alan iþ yatýrýmýn bir dünya zararý var..
Arkadaþlar, çocuklara isim koyma mevzusu gerçekten önemli,
Adam isimden zaten otomatik olarak 3-0 önde baþlýyor.
Adý ne! Galip[emoji848][emoji848]
is the average of five people around the human..
Bu puþta papuç býrakmam,o dediðin hissenin fiatý çok yüksek,pek bana gelmez,1tl iken zamanýnda çok takýlmýþtým,mepet ve avturunada çok takýldým 1tl iken iyi kaldýrdým,bundada kaldýracaðýz,zaten bugün R tahtadan kalkýyor baský o yüzden,zaten bu ve megap takibimde,megapta her an herþey olabilir,çünkü nedensiz düþtü,tavsiyem bir el atman...ytd.
Yer Ýmleri